Miten olette saaneet elimistön tulehdustilan korjattua
Kommentit (68)
Tauko treenistä, lepoa, kasviksia ja vitamiineja b 6 ja b 12
Couen menetelmällä. Toimii minulla hyvin vaivaan kuin vaivaan.
Eikös laihdutus ole se paras tapa, mutta jos on jo normaalipainossa, niin paljon unta ja vähän stressiä.
Rypsiöljy ruuassa altistaa elimistön matala-asteiselle tulehdukselle.
Riippuu kai syystä. Mikä diagnoosi tai tila. Stressiä pois? Lääke, muu?
Hyvällä hygienialla...
Miten sitä elimistön tulehdusta oikein mitataan? Tässä ilmeisesti tarkoitetaan sitä mystistä matala-asteista (hiljaista) tulehdusta.
Vierailija kirjoitti:
Couen menetelmällä. Toimii minulla hyvin vaivaan kuin vaivaan.
Siis psykoterapiaa?
Sokeri pois. Väärät rasvat pois. Alkoholi pois. Hapatettuja maitotuotteita. Kuitua. Kasviksia. Kalaa. Marjoja. Ab-jogurttia.
Liikunta, lepo, kaurapuuroa ja välillä sitruunatippoja juomaveteen.
Hevi-osasto + proteiinit tiskiltä tai 100% omana itsenään hyllyistä. Normaalipaino. Liikunta. Unta vähintään 7 tuntia joka yö.
Meditoimalla eli opettelemalla rentoutumaan. Stressi on kaiken pahan alku ja juuri. Mikään ruokavalio ei auta, jos ihminen ei ole rento. Toisaalta taas rentoutuneena pysyy energisenä vaikka pelkkiä nuudeleita syömällä.
Vierailija kirjoitti:
Rypsiöljy ruuassa altistaa elimistön matala-asteiselle tulehdukselle.
Tämä on täyttä paskaa. Rypsi ja oliivi on tosi jees.
Jos viina, terva ja sauna auta, niin tauti on kuolemaksi. 👴🏻
Pätkäpaastolla eli syödään normaalisti 8-9 tunnin aikana ja 15-16 tuntia syömättä. Kaikki muutkin erilaiset vaivat loppuivat tai vähenivät. Esim. päänsärky, ihottumat ja ärtyneen suolen oireet
Vierailija kirjoitti:
Meditoimalla eli opettelemalla rentoutumaan. Stressi on kaiken pahan alku ja juuri. Mikään ruokavalio ei auta, jos ihminen ei ole rento. Toisaalta taas rentoutuneena pysyy energisenä vaikka pelkkiä nuudeleita syömällä.
Nuudelit sairastuttavat energisimmänkin. Olet mitä syöt.
Siemenöljyt, gluteeni, karrageeni ja kaikki ultraprosessoitu moska pois.
Syön yksinkertaista ja lähellä tuotettua puhdasta ruokaa, jonka valmistan itse raaka-aineista. Lihaa (ei possua), lintuja (ei broileria), luulientä ja sisäelimiä, kasviksia, marjoja, hedelmiä, hapanmaitotuotteita, voita. Kaikki mitä syön on lähiruokaa, hyvin vähän mitään ulkomailta tuotua, ulkomailta tuotuna vain kahvi, tee, mausteet. Suurin osa ruuasta on omasta pihasta tai kotikunnasta peräisin. Lähibakteerit ovat hyvän suolistoflooran tärkein rakennusaine.
Ketoruokavalio ja pätkäpaasto. Eli leipä, pasta, riisi, sokeri (kaikki viljat ja sokerit ylipäätään) pois ruokavaliosta. Korvaa lautasella edellämainitut ainesosat vihreillä vihanneksilla. Oma esimerkkiannokseni:
-Yksi kanan reisikoipi (proteiinia ja rasvaa on oltava, erityisesti iho/nahka myös, se lisää kollageenia ja ihon kimmoisuutta)
-keitetty kananmuna, joka on haarukalla murskattu ja sekoitrttu majoneesi+sinappiseokseen
-parsakaalia, kukkakaalia yms vihanneksia kaltattuna tai vihersalaatti fetajuustolla
Ja kahdesti syön päivässä. Lounas ja kello 17:00 tienoilla. Paino on tippunut kilon viikossa ja nälkää ei ole. Lähtöpaino oli BMI34 tienoilla. Olo on virkeämpi, kevyempi ja jaksan paremmin. Enää ei puuskututa portaita noustessa. Veriarvot parani kun jätin hiilihydraatit.
Siirtymällä kasvisruokaan, paljon värikkäitä kasviksia ja sipuleita. Lisäämällä liikuntaa sen lisäksi.