Mikä on ruokakerman idea?
Otsikossa kysymys. En koskaan oo oikein käyttänyt kermaa ruoanlaitossa mutta nyt tein kalakastiketta ja laitoin joukkoon ruokakermaa. Mutta mikä idea? Sehän vain laimentaa niitä oikeita makuja ja se pelkkä marinadimössö olisi jo riittänyt kastikkeeksi. Kermasta tulee vain turhia kaloreita. Enpä taas osta seuraavaan viiteen vuoteen.
Kommentit (29)
Hirveä Hospodar voiteli sillä muistaakseni kalunsa ennen anaaliyhdyntää.
Idea on juurikin saada niitä kaloreita.
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
Laitan aina makaroonilootaan kermaa, oikeaa eikä mitään heinästä puristeltua litkua.
No jotkut nyt tykkää kermakastikkeista. Ja käyttävät ruokakermaa kuohukerman sijaan jos haluavat kastikkeeseen vähemmän kovaa rasvaa.
Jos sinä et halunnut kermakastiketta niin ei tietenkään ollut mitään ideaa laittaa sitä ruokaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
Missä ap sanoi että valmismarinadi? Ehkä hän teki marinadimössönsä itse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
En osaa maustaa ja kerma tuskin tuo tarpeeksi makua. Oon vasta aloittelija ruoanlaitossa mutta tykkään puhtaista ja selkeistä mauista. Ja terveellisestä ruoasta :) Kerma ei vaan selkeästi kuulu omalle ostoslistalle.
-ap
Pahentaa ruoan makua ja saada kaloreita.
vege hömpötystä ja hölmöt ostaa kalliilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
Missä ap sanoi että valmismarinadi? Ehkä hän teki marinadimössönsä itse.
Heh, en oo vielä niin masterchef että tekisin itse.
-ap
Vierailija kirjoitti:
No jotkut nyt tykkää kermakastikkeista. Ja käyttävät ruokakermaa kuohukerman sijaan jos haluavat kastikkeeseen vähemmän kovaa rasvaa.
Jos sinä et halunnut kermakastiketta niin ei tietenkään ollut mitään ideaa laittaa sitä ruokaan.
jos tykkää KERMAkastikkeista, niin silloin siihen käytetään KERMAA, eikä mitään korvikkeita (kuten ruoka"kerma").
Ruokakerma kestää hauduttamista toisin kuin tavallinen kerma. Tavallinen kerma on paremman makuista, mutta joskus haluan tehdä pitkään haudutettua lihapataa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
En osaa maustaa ja kerma tuskin tuo tarpeeksi makua. Oon vasta aloittelija ruoanlaitossa mutta tykkään puhtaista ja selkeistä mauista. Ja terveellisestä ruoasta :) Kerma ei vaan selkeästi kuulu omalle ostoslistalle.
-ap
Ne marinadit ei sitten ole terveellisiä, että kannattaa alkaa harjoittelemaan maustamista.
Kevytkermaa ja kevytkermaviiliä ruoanlaittoon? Mansikan kanssa oikeaa kermavaahtoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
En osaa maustaa ja kerma tuskin tuo tarpeeksi makua. Oon vasta aloittelija ruoanlaitossa mutta tykkään puhtaista ja selkeistä mauista. Ja terveellisestä ruoasta :) Kerma ei vaan selkeästi kuulu omalle ostoslistalle.
-ap
Ne marinadit ei sitten ole terveellisiä, että kannattaa alkaa harjoittelemaan maustamista.
Uskon sen, kiitos muistutuksesta.
-ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap
"pelkkä marinadimössö"
o, oisit ostanu nakusuikaleita ja maistanut sillä kermalla
En osaa maustaa ja kerma tuskin tuo tarpeeksi makua. Oon vasta aloittelija ruoanlaitossa mutta tykkään puhtaista ja selkeistä mauista. Ja terveellisestä ruoasta :) Kerma ei vaan selkeästi kuulu omalle ostoslistalle.
-ap
Ne marinadit ei sitten ole terveellisiä, että kannattaa alkaa harjoittelemaan maustamista.
Mikä marinadista tekee epäterveellistä? Kaloritko? Sehän on käytännössä öljyä, jotain happoa (etikka/sitruuna/joku hapanmaitotuote..), mausteita, suolaa, ehkä jotain makeutta esim. hunajaa
Kermaa kevyempi ja maustettu. Se on sitten eri asia, kuinka moni niistä pitää..
mitä haluat tietää vielä muuta?
Siis tein kanakastiketta :D No samapa tuo...
-ap