Mitä suolaa käytät ruokaa käytät ruokaa laittaessa?
Mulla on joku punainen Yozo-suolasirotin, koska sitä on helppo käyttää ja sieltä tulee hienojakoista jodioitua suolaa.
Kommentit (24)
Karkeaa merisuolaa tai Himalajan vuorisuolaa.
Vierailija kirjoitti:
Pan suolaa
Enkä pan!
Soijakastiketta tai kasvisliemikuutiota muristettuna.
Mulla samaa kuin sinulla ap. Ei mitään vikaa siinä.
Merisuolaa. Ehkä pitäs vaihtaa johonkin jodioituun mineraalisuolaan tms.
Kreikasta tuon valmista suola-pippurisekoitusta myllyyn.
Vierailija kirjoitti:
Merisuolaa. Ehkä pitäs vaihtaa johonkin jodioituun mineraalisuolaan tms.
Ei pidä vaihtaa. Merisuola on paras
Vierailija kirjoitti:
Pan suolaa
peter pan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pan suolaa
peter pan
Ketä se pan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Merisuolaa. Ehkä pitäs vaihtaa johonkin jodioituun mineraalisuolaan tms.
Ei pidä vaihtaa. Merisuola on paras
Mistä saat tarpeeksi jodia?
Ihan sama mitä suolaa käyttää, samalta ne maistuvat.
Maustetut suolat ovat sitten erikseen.
Natriumkloridia.
Joku robottiko (vai urpo trollaajako) näitä samoja aloituksia tänne spämmää vuodesta toiseen?