Missä vaiheessa ne salaatinlehdet laitetaan sinne kattilaan perunoiden sekaan kun tekee perunasaalaattia?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Onko sulla alzheimer?
Ei oo ku Datcia Duster.
Keitä perunat salaatti uuniin, tulee rapsakkaa!
Ne laitetaan vasta sen jälkeen kun puolikypsät perunat on otettu kiehuvasta kattilasta paljain käsin ja paiskittu seinään. Salaatinlehtien lisäämisen jälkeen perunat kerätään takaisin kattilaan ja tilataan pitsaa.
Sinne keitinveteen pitää ehdottomasti laittaa mukaan se multapaakku, ei pelkkiä lehtiä. Muista tarpeeksi pitkä keittoaika, se on pitempi mitä perunoilla.
Ehhee, hihii, hahhahaa. Incelin vappuvitsit.
Heh heh. En paljon kehuskelisi sillä, etten ymmärrä, että salaatti tarkoittaa kahta eri asiaa eikä jokaiseen salaattiin salaatinlehdet kuulu. Vähän sama kuin kuusipuu ja numero kuusi. Ymmärrätkö niiden eron?
Viikkaa sinne perunoiden alle että eivät kiehuessa lentele.
Vasta sen jälkeen, kun olet ensin lisännyt tipat leipiin, jotta tippaleivät ja perunasalaatti ovat valmiita samanaikasesti.
Salaatti tehdään raaoista perunoista. Kuorit ja pilkot perunat ja revit salaatinlehdet sekaan.
Toki toinen vaihtoehto, herkullisempi, on sekoittaa salaatinlehdet perunalastujen kanssa. Se on myös helpompi salaatti valmistaa. Voi ravistella kaikki ainekset siinä pussissa.
Ensimmäinen noista on toki terveellisempi.
Vierailija kirjoitti:
Vasta sen jälkeen, kun olet ensin lisännyt tipat leipiin, jotta tippaleivät ja perunasalaatti ovat valmiita samanaikasesti.
Itse käyn kyllä ihan ensin koskella hakemassa kuohua viiniin.
Vierailija kirjoitti:
Salaatti tehdään raaoista perunoista. Kuorit ja pilkot perunat ja revit salaatinlehdet sekaan.
Toki toinen vaihtoehto, herkullisempi, on sekoittaa salaatinlehdet perunalastujen kanssa. Se on myös helpompi salaatti valmistaa. Voi ravistella kaikki ainekset siinä pussissa.
Ensimmäinen noista on toki terveellisempi.
Tää perunalastujen käyttö on hyvä vinkki. Ajaa saman asian ja paljon helpompaa. Salaatteja ei tarvitse välttämättä keittää. Voit kypsentää salaatin ihan yhtä hyvin mikrossa.
Muistithan ap ostaa kassleria possumunkkeja varten?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Salaatti tehdään raaoista perunoista. Kuorit ja pilkot perunat ja revit salaatinlehdet sekaan.
Toki toinen vaihtoehto, herkullisempi, on sekoittaa salaatinlehdet perunalastujen kanssa. Se on myös helpompi salaatti valmistaa. Voi ravistella kaikki ainekset siinä pussissa.
Ensimmäinen noista on toki terveellisempi.Tää perunalastujen käyttö on hyvä vinkki. Ajaa saman asian ja paljon helpompaa. Salaatteja ei tarvitse välttämättä keittää. Voit kypsentää salaatin ihan yhtä hyvin mikrossa.
Voit myös harkita, ettet sekoitakaan perunalastuja ja salaattia keskenään, vaan tarjoilet ne eri kulhoista. Näin jokainen voi koota itsellen mieluisan perunasalaatin. Joku esim. voi haluta jättää salaatin kokonaan pois.
Salaatti pitää keittää samassa perunoiden kanssa, ei ole tarkoitus syödä raakana.