Airfryer-reseptisi jakoon
Hei,
Tähän voisit pistää jakoon parhaimmat AirFryer-reseptisi.
Kommentit (28)
1) Töpseli irti seinästä
2) Roskiin koko turhake
Vierailija kirjoitti:
1) Töpseli irti seinästä
2) Roskiin koko turhake
Jos en tarvitsisi välillä keittolevyjä, minä heivaisin ennemmin varsinaisen uunihökötyksen roskiin. Kahden hengen taloudessa se uuni on turhake, airfryer on paljon käyttökelpoisempi ja ennen kaikkea paljon vähemmän sähköä vievä laite. Lisäksi varsinainen hellauuni tarvitsee sähköasentajan asennustyön, fryerin pystyy liittämään johdolla tavalliseen pistorasiaan.
Oma pikaruokani: Pinaattilettuja mallia Pirkka fryervuokaan, pienempään mahtuu noin 6 kpl. Jokaiselle juustopalat ja fryeriin 180 astetta 5 - 8 minuuttia, riippuen siitä, miten koppuraisia niistä haluaa. Mikrossahan ne tulevat tietysti nopeammin, mutta tulevat parempia fryerissä. Paistoajan voi hyödyntää niin, että käy välillä veskissä ja pesee kädet hyvin.
Vähän samanlainen kysymys kuin että parhaat uunireseptit kehiin. Tai parhaat paistinpannureseptit. Mitä järkeä kysymyksessä on?
Itse teen ranskalaiset ja uunikasvikset nykyään aina airfryerissä. Kasvikset Pilkotaan suikaleiksi, 30 min liotetaan kylmässä vedessä, kuivataan hyvin ja laitetaan airfryeriin. Ihan älyttömän hyviä.
Vierailija kirjoitti:
>ole homo
>osta airfryer
Johan on omituinen käsitys ihmisten seksuaalisuudesta. Mitä muuta hankaluuksia sinun aivotoiminnassa on? Veikkaan, että niitä on paljon.
Laitoin eilisen kaali-nakkipadan jämiin keitettyä makaronia, lisämauksi vähän habaneroketsuppia. Päälle laitoin mukillisen yhden munan kermaseosta eli tein jonkun sortin parin annoksen makaronilaatikon. Paistoin fryerissä 160 asteessa 40 min, lisäsin puolivälissä päälle cheddarraastetta. Tulos oli maukkaampi kuin odotinkaan ja rakenne oli sama kuin olisin uunissa sen paistanut.
Vierailija kirjoitti:
Laitoin eilisen kaali-nakkipadan jämiin keitettyä makaronia, lisämauksi vähän habaneroketsuppia. Päälle laitoin mukillisen yhden munan kermaseosta eli tein jonkun sortin parin annoksen makaronilaatikon. Paistoin fryerissä 160 asteessa 40 min, lisäsin puolivälissä päälle cheddarraastetta. Tulos oli maukkaampi kuin odotinkaan ja rakenne oli sama kuin olisin uunissa sen paistanut.
Airfryer on uuni. Kiertoilmauuni.
Airfryer on weetee-väen ikioma turhake jolla saa nopeasti epäterveellistä roskaruokaa kuumennettua telkkarin ääreen juomana sidukkaa kaljaa ja cocista.
Kananmunien "keittäminen": omassa laitteessani 130 astetta 13 minuuttia ja nosta sitten huoneenlämpöön jäähtymään
Leivitä hyvin ja uppopaista rasvassa 5 minuutta välillä kääntäen.
Vierailija kirjoitti:
1) Töpseli irti seinästä
2) Roskiin koko turhake
Se yksinkertaisin aina pelkää jotain uutta. Vaikka air fryer ei edes ole enää mikään uusi juttu. Miksi vatussa vingut ketjussa jos ei ole hemmetti mitään järkevää sanottavaa? Oletko TYHMÄ?
Ota se kaukalo irti ja väännä sinne kunnon torttu. Laita virta päälle ja paista rapeaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitoin eilisen kaali-nakkipadan jämiin keitettyä makaronia, lisämauksi vähän habaneroketsuppia. Päälle laitoin mukillisen yhden munan kermaseosta eli tein jonkun sortin parin annoksen makaronilaatikon. Paistoin fryerissä 160 asteessa 40 min, lisäsin puolivälissä päälle cheddarraastetta. Tulos oli maukkaampi kuin odotinkaan ja rakenne oli sama kuin olisin uunissa sen paistanut.
Airfryer on uuni. Kiertoilmauuni.
Ymmärsit kyllä mitä tarkoitin, ja silti pitää päätä aukoa. Meidän uuni on vanha tavallinen kiertoilmaton, eli tässä tapauksessa minä kerkisin syödä annokseni jo siinä vaiheessa, kun tämä laatikko olisi ollut uunissa vielä puolivalmiina. Ei parin hengen annoksille kannata varsinaista uunia lämmittää, sitä käytetään ruoanlaittoon vain silloin, kun on tarkoitus tehdä myös suurempia leivontahommia tai jotakin kinkunpaistoa. Leivonnassa jos on tarkoitus tehdä vain muutama sämpylä tai pulla, niiden tekopaikka on ehdottomasti fryer.
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on weetee-väen ikioma turhake jolla saa nopeasti epäterveellistä roskaruokaa kuumennettua telkkarin ääreen juomana sidukkaa kaljaa ja cocista.
Mikroa se väki käyttää kuumentamisessa ja moni muukin. Mitä muita harhaluuloja ruoanlaitosta sinulla on? Ilmeisesti itse käytät vain Woltia ja Foodoraa, kun ruoanlaitto on muka kuumentamista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
1) Töpseli irti seinästä
2) Roskiin koko turhake
Se yksinkertaisin aina pelkää jotain uutta. Vaikka air fryer ei edes ole enää mikään uusi juttu. Miksi vatussa vingut ketjussa jos ei ole hemmetti mitään järkevää sanottavaa? Oletko TYHMÄ?
Taidat olla niin nuori, jottet muista mikroaaltouunien tuloa. Silloin ne harhaluulot vasta olivatkin tulilla, tämä airfryerin pelko ei ole lähelläkään sitä.
Seuraavan keittiörempan yhteydessä tosissaan mietin mallia, että luopuisin uunista ja mikrosta. Paistolevy ja airfryer tekee saman pienemmällä tilalla.
Paahtoleivästä saa helposti krutonkeja. Salaattiin tai sipulikeittoon.
Upsista