Fazer mignon muna. Aidossa mun kuoressa. Mitä nuo ovat?
Siis aidossa munankuoressa? Eihän kananmunan kuori ole syötävä. Mä olen ihan kuka mitä täh häh?
Valaisisiko joku?
Kommentit (27)
Pro tip: sen kuoren voi poistaa ihan samalla tavalla kuin kananmunasta. Kun munan laittaa jääkaappiin, kuori lähtee helposti irti.
Niissä on nougat-sisältö. Se syödään, kuorta ei.
Vierailija kirjoitti:
No ei sitä kuorta siitä syödäkään...
Eikö? Eli ne on koristeita?
Ap
Kuoren voi syödä, lähtee kutkat suolista.
"Aitoon kananmunankuoreen käsin valettu herkku sulkee sisäänsä suussa sulavan mantelipähkinänougattäytteen. ?Koristele Mignon oman makusi mukaan, kuori ja nauti! Vie Mignon-muna ihanaksi keväiseksi lahjaksi tai varaa munia virpojia varten."
Kesti 5sek googlettaa. Ole hyvä.
Hän ijhmettelee miten on mahdollista että aidon munan kuoren sisällä on suklaamuna.
Fazerilla on sellaisia Mignon-rotuisia kanoja, jotka munivat näitä. Mignon munaa ei kannata keittää. Riko kuori ja syö sisusta.
Vierailija kirjoitti:
Pro tip: sen kuoren voi poistaa ihan samalla tavalla kuin kananmunasta. Kun munan laittaa jääkaappiin, kuori lähtee helposti irti.
Keittejyä munia?? No eikö helpommalla saa ihan normi kananmunia
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei sitä kuorta siitä syödäkään...
Eikö? Eli ne on koristeita?
Ap
No kuoren voi vaikka koristella. Sit kun syödään, se muna kuoritaan ja syödään vain se suklaa.
Vierailija kirjoitti:
"Aitoon kananmunankuoreen käsin valettu herkku sulkee sisäänsä suussa sulavan mantelipähkinänougattäytteen. ?Koristele Mignon oman makusi mukaan, kuori ja nauti! Vie Mignon-muna ihanaksi keväiseksi lahjaksi tai varaa munia virpojia varten."
Kesti 5sek googlettaa. Ole hyvä.
Eli ne on koristeita eikä syötäviä. No höh.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Hän ijhmettelee miten on mahdollista että aidon munan kuoren sisällä on suklaamuna.
No siihen kuoreen tehdään reikä ja se suklaatäyte töräytetään sinne kuoren sisään.
Onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että olet harvinaisen tyhmä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pro tip: sen kuoren voi poistaa ihan samalla tavalla kuin kananmunasta. Kun munan laittaa jääkaappiin, kuori lähtee helposti irti.
Keittejyä munia?? No eikö helpommalla saa ihan normi kananmunia
Ap
Kannattaa mennä kanalaan odottamaan suu auki
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Aitoon kananmunankuoreen käsin valettu herkku sulkee sisäänsä suussa sulavan mantelipähkinänougattäytteen. ?Koristele Mignon oman makusi mukaan, kuori ja nauti! Vie Mignon-muna ihanaksi keväiseksi lahjaksi tai varaa munia virpojia varten."
Kesti 5sek googlettaa. Ole hyvä.
Eli ne on koristeita eikä syötäviä. No höh.
Ap
Äitis käski sut jo nukkumaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hän ijhmettelee miten on mahdollista että aidon munan kuoren sisällä on suklaamuna.
No siihen kuoreen tehdään reikä ja se suklaatäyte töräytetään sinne kuoren sisään.
Ei vaan Fazerilla jalostetut Mignon-kanat munivat ne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Aitoon kananmunankuoreen käsin valettu herkku sulkee sisäänsä suussa sulavan mantelipähkinänougattäytteen. ?Koristele Mignon oman makusi mukaan, kuori ja nauti! Vie Mignon-muna ihanaksi keväiseksi lahjaksi tai varaa munia virpojia varten."
Kesti 5sek googlettaa. Ole hyvä.
Eli ne on koristeita eikä syötäviä. No höh.
Ap
Sun on pakko trollata. Ei kukaan voi olla noin tyhmä.
Ja ne kuoret desifioidaan ensin. En kyllä halua entistä pääsiäisherkkuani maistella, ei tuo nykyinen suklaa maistu kuin sokerille. Maistoin palan jostain kindermunasta sukulaislapselta ja ei maistunut entiselle.
No suklaa ei ole välttämätön elintarvike, ei ainakaan pahanmakuinen .
No ei sitä kuorta siitä syödäkään...