Kuka tuota Fazerin tummaa suklaata oikein ostaa??
Samalla hinnalla saat Xtra 80% joka on yllättävän laadukasta.
Kommentit (8)
Ei kukaan, eikä kyllä kitkerää sinistäkään.
Sininen on maultaan ihan ok. Fazerin tumma sen sijaan maistuu äklömakealta ja oudolta.
Tykkään oikeastaan melkein kaikista fasun levyistä paitsi tummasta, ja olen yleisesti tumman suklaan ystävä.
Eikä ihme - siinä on sokeria 48 grammaa sadassa - eli sama kuin Fazerin sinisessä jossa on vain 30% kaakaota.
Mutta sinisessä n. 10g siitä sokerimäärästä tulee maidosta - eli Tummassa on ENEMMÄN lisättyä sokeria kuin maitosuklaassa.
Firma ei osaa valmistaa tummaa suklaata. Halpuutus on viety äärimmilleen.
Oarasta on maraboun dark -tummat suklaat, minttu on mun lemppari.
Vierailija kirjoitti:
Fazerin tummat suklaat on todella shittiä. Kertoo paljon sen raakasuklaan tasosta jota se pulju käyttää.
Se on Callebautin (belgialainen jätti joka tuo Afrikasta kaakaopavut ja jalostaa ne massaksi eurooppalaisille valmistajille) bulkkia, mutta Fazer on onnistunut tunkemaan levyyn jopa puolet sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Oarasta on maraboun dark -tummat suklaat, minttu on mun lemppari.
Se on mun lemppari myös.👍
Kaiken päälle fazerin tummat suklaat ei ole maidottomia eli ei aitoa tummaa suklaata.
Vegaani
Vierailija kirjoitti:
Ei kukaan, eikä kyllä kitkerää sinistäkään.
Fazerin valkoinen suklaa on ihan hyvä, mutta vähän ihmetyttää miten hyvin ne kaikki mahdolliset sekoitukset suklaalevyjen kanssa menevät kaupaksi. Tummassa suklaassa on kyllä eniten kaakaota ja se on tehokas yskänlääke teobromiin ansiosta. Olen suosinut enemmän Brunbergin tummaa suklaa, ja Lidlissä on paljon erilaisia tummia suklaita.
Fazerin tummat suklaat on todella shittiä. Kertoo paljon sen raakasuklaan tasosta jota se pulju käyttää.