Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mä oon äiti, enkä osaa tehdä lapsilleni muuta ruokaa kuin perus-, kuten makaroonilaatikkoa, kalapuikkoja, nakkikastiketta

Vierailija
04.04.2025 |

Jauheliha- tai nakkikeittoa ja muuta saman tyyppistä perusruokaa. En oo ikinä oppinu tekemään mitään gourmetruokia. Mutta onneksi näilläkin keittotaidoilla on lapset hyvin kasvaneet. 

Kommentit (92)

Vierailija
1/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paluu 7 luokan köksätunneille.

Vierailija
2/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tein just kasvis-feta-pellin. Ruskeaa kastiketta en osaa tehdä.

T. Kolmen äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun äiti oli hirviö. Pahoinpiteli sekä henkisesti että fyysisesti ihan ensimmäisistä muistikuvista. Olisin vaikka nähnyt nälkää, jos olisin sillä tavoin saanut oikean rakastavan äidin.

Vierailija
4/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta ihan peruskeittokirja, sillä pärjää pitkälle.

Vierailija
5/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tuollaisista ruoistahan ne lapset tykkääkin. Ei ne mistään erityisen gourmeteista tykkää. Ehkä voisit opetella lisäksi muutaman erilaisen pastaruoan. Esimerkiksi pasta bolognese, tonnikalapasta, lohipasta, kanapasta.

Vierailija
6/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kokkailen kaikenlaista, mutta parhaiten lapsille tuntuu uppoavan ne makaronilaatikot, nakkikastikkeet ja muut perinteiset. Ja kieltämättä pidän niitä itsekin sellaisena "lohturuokana", josta tulee hyvä mieli.

Ps. Ruskeakastikkeen tein varmaan 100 kertaa ennen kuin onnistuin. Salaisuus on se, että rasvaa pitää olla todella paljon, muuten kökkäröityy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuollaisia minunkin äitini laittoi ja näin jälkeen päin ajatellen ne oli aika hyviä. Opettele jokin erikoinen ruoka jos tykkäät, mutta ei se gourmet ole mitenkään välttämätöntä. Enemmän itse arvostan "arjessa puurtajia" kuin niitä, jotka laittaa yhden ruoan viikossa ja se pitää heti jakaa somessa.

Vierailija
8/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minun äiti oli hirviö. Pahoinpiteli sekä henkisesti että fyysisesti ihan ensimmäisistä muistikuvista. Olisin vaikka nähnyt nälkää, jos olisin sillä tavoin saanut oikean rakastavan äidin.

Niin ja rahaa ja ruokaa ja kaikkea muutakin kyllä oli, koska isä teki paljon töitä ja tienasi hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just oli jossain uutisissa kun kyseltiin muutamilta koululaisilta kouluruoista, niin ne mainitsi suosikeiksi kalapuikot, pinaattilätyt ja makaronilaatikon.

Vierailija
10/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minun äiti oli hirviö. Pahoinpiteli sekä henkisesti että fyysisesti ihan ensimmäisistä muistikuvista. Olisin vaikka nähnyt nälkää, jos olisin sillä tavoin saanut oikean rakastavan äidin.

Niinpä. Ihan normiruokiahan nuo aloittajan tekemät ovat. Ei niistä lapsi mene rikki. Huonosta kohtelusta kyllä. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

 Hyvinhän noilla ruuilla pärjää. Ja joku pasta bolognese mukaan. JA iso kasa salaattia lautaselle myös ja hedelmä jälkiruuaksi.

Hyvin sulla menee.

Vierailija
12/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään ongelmaa. Minäkin kasvoin terveeksi aikuiseksi vastaavalla ruoalla. Säästyy paljon rahaa ja aikaa kun ei tarvitse himoita mitään homejuusto-avokadohässäköitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti on pullollaan helppoja ruokaohjeita.

Vierailija
14/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta ihan peruskeittokirja, sillä pärjää pitkälle.

Miksi? Aloittajan ruuat on ihan hyvää perusruokaa. Jos jotain muuta haluaa, niin netti on täynnä reseptejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä kokkailen kaikenlaista, mutta parhaiten lapsille tuntuu uppoavan ne makaronilaatikot, nakkikastikkeet ja muut perinteiset. Ja kieltämättä pidän niitä itsekin sellaisena "lohturuokana", josta tulee hyvä mieli.

Ps. Ruskeakastikkeen tein varmaan 100 kertaa ennen kuin onnistuin. Salaisuus on se, että rasvaa pitää olla todella paljon, muuten kökkäröityy.

Ruskean kastikkeen herkullisuuden salaisuus on maustepippurit.

Vierailija
16/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä mies hoitaa nuo kokkaus hommat ja hyvä niin koska mulla osaaminen rajoittuu tyyliin makaroonilaatikkoon ja omelettiin.

Vierailija
17/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä kokkailen kaikenlaista, mutta parhaiten lapsille tuntuu uppoavan ne makaronilaatikot, nakkikastikkeet ja muut perinteiset. Ja kieltämättä pidän niitä itsekin sellaisena "lohturuokana", josta tulee hyvä mieli.

Ps. Ruskeakastikkeen tein varmaan 100 kertaa ennen kuin onnistuin. Salaisuus on se, että rasvaa pitää olla todella paljon, muuten kökkäröityy.

Ruuat sulla ihan ok, mutta asenne väärä kun opetat lapsille, että ruoka lohduttaa. Lohturuoka on peestä.

 

Vierailija
18/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä ruokia. Parasta.  

Vierailija
19/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta ihan peruskeittokirja, sillä pärjää pitkälle.

Katso netistä, YouTubesta löytyy erinomaisia kokkiohjelmia ! Älä ole uusavuton. Ota lapset mukaa kokkaamiseen.

Vierailija
20/92 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä kokkailen kaikenlaista, mutta parhaiten lapsille tuntuu uppoavan ne makaronilaatikot, nakkikastikkeet ja muut perinteiset. Ja kieltämättä pidän niitä itsekin sellaisena "lohturuokana", josta tulee hyvä mieli.

Ps. Ruskeakastikkeen tein varmaan 100 kertaa ennen kuin onnistuin. Salaisuus on se, että rasvaa pitää olla todella paljon, muuten kökkäröityy.

Ruskean kastikkeen herkullisuuden salaisuus on maustepippurit.

Jauhettuna korkeintaan. Kokonaiset ovat pyhäinhäväistys.