Laitoin vakuumilohta pakkaseen voiko syödä?
Toin kaupasta paketin kotiin, leikkasin pakasterasioihin viikoksi pakkaseen ja nyt sulatin yön yli. Voiko vielä käyttää? Hieman pehmeä rakenne ehkä johtuu pakastamisesta. Kevyt kalan haju. Ajattelin laittaa uuniin...
Kommentit (31)
Vierailija kirjoitti:
Monesti sulanut tuote on pehmeämpää kun jäinen.
Kiitos tiedosta!
Täh? Siis miksi ei voisi syödä? Meinaatko, että se siellä pakkasessa viikossa pilaantui?
Vierailija kirjoitti:
Täh? Siis miksi ei voisi syödä? Meinaatko, että se siellä pakkasessa viikossa pilaantui?
Jossain sanottiin että vakuumikala pitäisi pakastaa vakuumissaan
Jossain sanottiin myös että vakuumikala pitäisi käyttää HETI paketin avattuaan ja nythän tuo on koko yön jo sulanut jääkaapissa (ja osan päivää).
Vierailija kirjoitti:
Kipasepa kysäseen sun äipältä
Kuoli jo 2016
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täh? Siis miksi ei voisi syödä? Meinaatko, että se siellä pakkasessa viikossa pilaantui?
Jossain sanottiin että vakuumikala pitäisi pakastaa vakuumissaan
Ai jaa, en oo tiennyt. Itse oon välillä pakastanut kokonaisena vakuumissa ja välillä laittanut just noin että paloissa purkkiin ja aina on ollut ihan ok.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täh? Siis miksi ei voisi syödä? Meinaatko, että se siellä pakkasessa viikossa pilaantui?
Jossain sanottiin että vakuumikala pitäisi pakastaa vakuumissaan
Joo no heitä roskiin.
Vierailija kirjoitti:
Jossain sanottiin myös että vakuumikala pitäisi käyttää HETI paketin avattuaan ja nythän tuo on koko yön jo sulanut jääkaapissa (ja osan päivää).
Kyllä voi käyttää. Pakkohan se nyt on sulattaa.😅
Vierailija kirjoitti:
Jossain sanottiin myös että vakuumikala pitäisi käyttää HETI paketin avattuaan ja nythän tuo on koko yön jo sulanut jääkaapissa (ja osan päivää).
Mutta jossain sanotaan että kala on syötävä heti pyynnin jälkeen. Maksimi aika tunti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kipasepa kysäseen sun äipältä
Kuoli jo 2016
No sit kala on jo liian vanha. Puoli vuotta maks pakasteessa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kipasepa kysäseen sun äipältä
Kuoli jo 2016
No holhoojalta.
Ei vaiskaa, jos haisee pilaantuneelta et syö, jos kalalta niin syö
En tiedä varmaan voi lohikiusauksen tehdä! Tilliä ja Kipparikermaa!
Ihan käyttökelpoista. En säilytä sulatettuna päivää pidempään, mutta siis sulatus jääkaapissa+päivä on ok.
Vierailija kirjoitti:
Kipasepa kysäseen sun äipältä
Menen heti!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kipasepa kysäseen sun äipältä
Kuoli jo 2016
No holhoojalta.
Ei vaiskaa, jos haisee pilaantuneelta et syö, jos kalalta niin syö
Haisee vähän voimakkaammin kalalta kuin täysin tuore kala mutta kai niin käy aina vakuumissa?
Jossain sanottiin, että kalassa on elohopeaa, eikä sitä saa syödä.
Monesti sulanut tuote on pehmeämpää kun jäinen.