Onko muidenkin airfryer tälläinen?
Aina kun teen lämpimiä voileipiä airfryerillä, puhaltaa se ainakin yhdestä leivästä juustot pois päältä. Kyrsii ihan älyttömästi sitten syldä se juustoton leipä, mutta vielä enemmän nyppiä/liottaa sitä kuivaa juustoa siitä ritiliköstä irti. Ja tänään kun laitoin pelkän tortillan missä oli hieman juusto valmiina airfryeriin, onnistui se pirun vekotin imaisemaan sen koko letun sinne kattoon, niin että juustot kärtsäsivät vastuksiin kiinni ja lettuun jäi vastuksien muotoinen spiraali palojälki. Harmittaa kun muuten tykkään airfryerin tekemästä rapeasta ruuasta, en vaan jaksa nyppiä sitä lentänyttä ruokaa milloin ritiläkorista ja milloin vastuksista irti. Onko muiden laittee tälläisia ja jos on, miten olette ratkaisseet asian?
Kommentit (7)
Ei ole ja miksi et tee uunissa. Uunissa tulee parempia eikö aikaakaan kulu oikeestaan enempää.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole ja miksi et tee uunissa. Uunissa tulee parempia eikö aikaakaan kulu oikeestaan enempää.
Musta airfryerissä tulee jopa parempia ja se on todella paljon nopeampi kun tekee vaikka vain pari voikkaria.
Ap
Kyllä osa on tuollaisia. Laita vaikka cocktailtikulla juusto kiinni leipään. Näin olen kuullut ihmisten tekevän. Itse en ole omassa tehnyt koskaan juustoleipiä, niin en tiedä lenteleekö siinä.
Vierailija kirjoitti:
vedä v|ttu päähän
Mikäs sinua noin harmittaa?🤗
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
vedä v|ttu päähän
Mikäs sinua noin harmittaa?🤗
Ehkä sillä ei ole varaa airfryeriin ja sepä vasta harmittaa!
Ei ole, laitan uunimallisen Airfryerin alaosaan niin aina juustot pysynyt.
Ei ole tuollainen.