Onko teillä aina samaa leivänpäälis juustoa vai vaihteletteko?
Mulla aina sinileimaa tai punaleimaa, muut eivät maistu.
Kommentit (11)
Tietenkin vaihttelen. Tylsää mussuttaa aina samoja makuja.
Oltermannia aina, muut eivät kelpaa. Välillä laitan alle.
En syö juustoa enää. Lopetin. Taltioitua rasvaa.
Ei ole ja valehtelen ,tosin voin valehdella että valehtelen eli puhun totta.
Lähes aina on jotain Oltermannin muotoista juustoa, koska se on helpoin säilyttää jääkaapissa Oltermanni-kannen alla. Välillä ostan jotain muuta, mutta juustokuvussa ne ehtivät hiivautua ja ilman kantta kuivua.
Tietenkin vaihtelen. Kuka haluaa aina syoda samoja tuotteita?
Edelleen oma sissijuusto toimii hyvin.
Useimmiten mustaleimaa, mutta välillä vaihtelun vuoksi jotain muutakin 🧀
12kk kypsytettyä cheddaria leivänpäälle.
Hermanni kermajuustoa aina.