Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko teillä aina samaa leivänpäälis juustoa vai vaihteletteko?

Vierailija
28.03.2025 |

Mulla aina sinileimaa tai punaleimaa, muut eivät maistu.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hermanni kermajuustoa aina.

Vierailija
2/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin vaihttelen. Tylsää mussuttaa aina samoja makuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermannia aina, muut eivät kelpaa. Välillä laitan alle.

Vierailija
4/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö juustoa enää. Lopetin. Taltioitua rasvaa.

 

 

Vierailija
5/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelen

Vierailija
6/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole ja valehtelen ,tosin voin valehdella että valehtelen eli puhun totta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähes aina on jotain Oltermannin muotoista juustoa, koska se on helpoin säilyttää jääkaapissa Oltermanni-kannen alla. Välillä ostan jotain muuta, mutta juustokuvussa ne ehtivät hiivautua ja ilman kantta kuivua.

Vierailija
8/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin vaihtelen. Kuka haluaa aina syoda samoja tuotteita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edelleen oma sissijuusto toimii hyvin.

10/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten mustaleimaa, mutta välillä vaihtelun vuoksi jotain muutakin 🧀 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

12kk kypsytettyä cheddaria leivänpäälle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kolme