Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihapula

Vierailija
22.03.2025 |

Ensin haukutaan ruokaa tuottavia maajusseja ahneiksi ja syytellään eläinten huonosta kohtelusta. Sitten itketään kuorossa kun lihaa ei ole valmiina kaupan hyllyssä. Maailman mittakaavassa Suomalainen ruoka on todella puhdasta ja eettistä. Sillä ei kuitenkaan elä, jos ahneet kauppaketjut saavat vetää kaiken välistä. Joko arvostusta nostetaan tai tarjolla on epäekologista, oikeasti huonosti hoidettua ulkomaalaista antibioottilihaa. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omavaraisuus olisi säilytettävä ehdottomasti.

Vierailija
2/4 |
22.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ahneet kauppiaat kuriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei maajussit ole ahneita, mutta miksi ne myyvät tuotteensa niin halvalla teollisuudelle? Missä on maajussien yhtenäisyys?

Vierailija
4/4 |
22.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha kasvaa lähes kaksi vuotta. Nykyinen naudan jauhispula on tehty jo kaksi vuotta sitten..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi yksi