Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokemuksia voin, kerman ja sokerin vähentämisestä puoleen

Vierailija
06.03.2025 |

Mihin kaikkeen vaikutti?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähennä sokeri pois kokonaan. Voi ja kerma on hyväksi. 

Vierailija
2/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohtuus on vaikeinta. Puolittaminen voi auttaa näkemään että vähempi riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin voi ja kerma on hyväksi, läskin kasvattamiseen vai?

Vierailija
4/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma ja voi on yhtäkuin kolestroli..

Vierailija
5/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

en mä käytä kermaa koskaan mihinkään. enkä kyllä sokeriakaan.

Vierailija
6/6 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerma ja voi on yhtäkuin kolestroli..

Saa tulla jo tänne 2020-luvulle sieltä puolen vuosisadan takaisesta Puskalandiasta. Kolesteroli on ihmiselle elintärkeää, ilman sitä solut eivät saa ravintoaineita. Eikä se edes ennusta mitenkään erityisen hyvin sydänsairauksia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän yhdeksän