Lue keskustelun säännöt.
Pakastin naudan ulkofilepihviä 2kk ja nyt sulatin jääkaapissa 24h
Kommentit (12)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heitä raadonpalat roskiin ja osta kasvisruokaa tilalle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minun mielestä on, muistaakseni 2kk lihalle viel ok.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Heitä raadonpalat roskiin ja osta kasvisruokaa tilalle.
Syö paskaa kusinen ituhippi!
Paista aivan läpikypsäksi, niin voi syödä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Minun mielestä on, muistaakseni 2kk lihalle viel ok.
Vähärasvainen liha kestää pakkasessa vielä pitempään. Voi vielä sulattaa yhden vrk lisää, jotta on varmasti sula.
Jos pihvit olivat pakastaessa ihan ok (ei yli viimeisen käyttöpäivän, tuoksu ok jne.), ne ovat täysin käyttökelpoisia edelleen.
Ota tuntia ennen ulos jääkaapista lämpenemään ja paista.
Jaa-a