Lue keskustelun säännöt.
Pitääkö kasvispizzan punasipuli ja paprika paistaa ensin?
Kommentit (4)
Yleensä ei paisteta mutta voi paistaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei tarvitse kypsentää, kypsyvät kyllä tarpeeksi siinä pizzan paistuessa. Ja ovat ihan loistavia pizzan päällyksiä, laitan aina molempia, ja sitten lisäksi jotain suolaista, voimakkaamman makuista, kuten oliiveja, fetajuustoa, kapriksia tms.
Kumpikin tapa toimii.
Sipulista tulee miedompaa ja makeampaa jos sen paistaa ensin. Makuasia kummasta tykkää enemmän!
Jos laittaa paljon kasvistäytteitä niin paistaminen auttaa haihduttamaan vettä. Muuten voi tulla liian vetinen pizza.
Helpoin tietysti on vaan laittaa ne sellaisenaan.
URPO!