Millä nuijin possun sisäfileet kun ei ole lihanuijaa
Kommentit (40)
en nyt ensimäisenä vasaraa suosittelis, menee herkästi lihasta läpi :D
lihanuijaa, suositellaan paistinpannulla nuijimista.
sen oven ja karmin väliin ja heittelet ovea muutaman kerran auki-kiinni.
nuijin niitä nyrkein ja samalla huudan mieheni nimeä!
niin, että liha oli kahden leikkuulaudan välissä (elmukelmu oli lihan päällä) ja sitten vasaralla. ilmankin leikkuulautaa onnistut, mutta mun pihvit meni rikki liiallisesta vasaroinnista :D
Eihän sisäfilepihvistä mitään lättyä tai snitseliä pidä tehdä!
Eihän sisäfilepihvistä mitään lättyä tai snitseliä pidä tehdä!
Miksi sisäfilettä pitäisi nuijia?? Miksi ostaa sisäfilettä, jos sen nuijii lätyksi? Ei ymmärrä.
Se sika on jo tapettu. Ei sitä tarvitse enää hakata.
Possun sisäfile on aika mureata tavaraa, että jos leikkaa pikku noisetteja niin ihan pikku painelu vaikka rystysilläkin riittää.
Ja näitä ei sitten kannata paistella ja haudutella liian pitkään. Sitkistyy.
Jos tekee nuijimista vaativia leikkeitä, niin ulkofile on parempi.
Kilon punnus on tähän oikein oivallinen!
Possun sisäfileet painellaan sormin.
Leikkaat melko ohuiksi siivuiksi ja painelet ja muotoilet käsin. Jotkut ns. asiantuntijatkaan ei käytä nuijaa, koska se repii liikaa eli muotoilevat käsin.
Nyrkillä on aina nuijittu. Se on hyvä ja pysyy näppituntuma, milloin on sopiva.
Porsaan sisäfileestä leikattuja pihvejä ei tarvitse nuijia.
Porsaanliha on valmiiksi mureaa muutenkin, kypsyttyään, sillä sen rakenne sellainen.
Naudanliha on sitkeämpää, siitä tehdyt pihvit tulee nuijia.
Naudanliha on kuivempaa, rasvattomampaa kuin porsaanliha.
Vierailija kirjoitti:
Eihän sisäfilepihvistä mitään lättyä tai snitseliä pidä tehdä!
Miksi sisäfilettä pitäisi nuijia?? Miksi ostaa sisäfilettä, jos sen nuijii lätyksi? Ei ymmärrä.
Kuten ap sanoo, porsaan sisäfileestä leikattuja pihvejä.
Mulla on sen verran kookas lihanuija omasta takaa että saan sillä nuijittua myös pihvejä.
M46
Pihvithän nuijitaan joka tapauksessa tuorekelmun alla, niin vasarakin käy.