Nautitteko säännöllisesti brunssia?
Käyttekö brunssilla ulkona tai teettekö kotona itse? Mitä teidän brunssiinne yleensä kuuluu? Meille on tullut tavaksi nauttia brunssia lähes joka sunnuntai. Croisantteja, leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, keitetty kananmuna ja jälkkäriksi tummaa suklaata. Tuosta tullut brunssin ydin ja satokauden mukaan sitten muuta. Kesäisin lomalla saattaa maistua mimosat.
Suositelkaa hyviä brunssipaikkoja pk-seudulla ja antakaa ehdotuksia kotibrunssin tarjottaviin.
Kommentit (33)
En nimeä ruokailuani, typerä tapa.
Säännöllisesti hotelliaamiainen! Aamupala paras syy mennä oman kaupungin hotelliin rentoutumaan. Kotona ei jaksa laittaa mitään ihmeellistä.
En oo ikinä käyny brunssilla. Vois joskus käydä
Kyllä viikonloppuisin usein, varsinkin kesällä. Siihen kuuluu lasi kuohuvaa ja vähän paremmat aamupalat.
🇺🇦🇮🇱
Vain sanana on tuttu. Muuten ei ole aiheesta mitään tietoa.
Tänään kotona laitoin valkoista Helmi teetä, hapankorppuja valkohome- ja brie juuston kanssa.
Joskus käyn kantakahvilassa niin tilaan voileipäkakkua tai kasvispiirakan palan ja talon kahvin.
Vaihtelee, ja yksi sunnuntaibrunssin hauskuudesta on että suunnitellaan yhdessä lauantaina ennen kauppareissua, mitä halutaan. Nyt esimerkiksi tuoretta tummapaahtoista kahvia, munakokkelia, paistettuja sieniä, lämpimiä kasviksia, röstiperunaa, mustikkamuffinsseja.
Uuden vuoden aamuna, vapunpäivän aamuna ja mahd. juhannuspäivän aamuna.
Ei mitään brunsseja minulle. Aivan liikaa syötäviä tarjolla, yksi voisarvi riittää minulle. Kieltäydyn aina brunssikutsuista kun tekee pahaa katsoakin mitä ihmiset jaksavat syödä silmät kiiluen ja mättäen.
Kuulin brunssista eka kerran 1980-luvulla kun suomenruotsalainen Åbo Akademissa opiskellut kämppäkaverini kavereineen harrasti sitä.
En nauti. Mutta lunchia ja dinneriä nautin.
Mokkakoffeella menen lunchiin saakka.
Meillä on brunssilla yleensä jokin suolainen ja jokin makea. Suolaiseen kuuluu usein munaa jossain muodossa, joskus lohta, usein kasviksia. Joskus on bagel, karjalanpiirakoita, croissant, muffini tai jokin muu kiva leivonnainen. Joskus tehdään lettuja tai pannukakkuja, joskus vohveleita, hilloa, marjoja. Kesällä tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa. Joskus on vain jotain parempia keksejä kuten Maraboun Dajm XL cookies tms.
Toimitus johtaja mieheni kanssa nautimme aina lauantai iltaisin Brunssia.
Usein on Morttadellaa. Bresolaa. Serranon kinkkua ja Mansengo juustoa.
Krutonkeja ja Viikunahilloa.
Kaffebulla kirjoitti:
Kyllä viikonloppuisin usein, varsinkin kesällä. Siihen kuuluu lasi kuohuvaa ja vähän paremmat aamupalat.
Teetkö yleensä itse vai käyttekö jossain?
Vierailija kirjoitti:
En nauti. Mutta lunchia ja dinneriä nautin.
Mokkakoffeella menen lunchiin saakka.
et sitten breakfastia myöskään
Kohta avataan uusi Hans Välimäen ravintola. Haaveeni olisi päästä käymään.
Vierailija kirjoitti:
Kohta avataan uusi Hans Välimäen ravintola. Haaveeni olisi päästä käymään.
Ranskalainen ravintola. Eli kermaa ja suomalaista aarretta eli suomalaista voita.
En käy mutta kiitos hei, toihan olisi hyvä treffiaktiviteetti :D Taaai, oliskohan? 🤔 Viittiiks siinä tai edes pystyykö jännitykseltään syömään mitään. No, mut jos kyseessä ei oo ihan ekat treffit vaan vaikka viidennet ni miksipäs ei! Tämä testiin jos joskus niin monensille treffeille päädyn.
Tuotanoin... toi ap:n " Croisantteja, leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, keitetty kananmuna ja jälkkäriksi tummaa suklaata. Tuosta tullut brunssin ydin ja satokauden mukaan sitten muuta" on meillä ihan normaali joka-aamuinen aamupala. Croissantia harvemmin mutta leipä, riisi- tai porkkanapiirakka, juustot, leikkeleet, muutama sortti vihanneksia ja hedelmiä, kananmunaa, ehkä jogurttia. Jälkkäri on suklaata, keksiä, tuulihattuja, lettuja, mikä milloinkin.
Aamiaisella käydään välillä tuolla lähihotellilla tai muualla missä sitä nyt täällä käpykaupungissa on tarjolla, mutta tykätään laittaa itse aina montaa sorttia kotonakin.
En ikinä. No joskus on Tallinnan laivalla tullut syötyä sellanen.