Tässä syy, miksi Xtra-suklaata saa puoleen hintaan Fazeriin verrattuna selitys ei ole maku
Markettisuklaassa halvempi hinta ei tarkoita huonompaa makua, sanoo keittiömestari Juha Rissanen.
Pyysimme suklaaseen ja jälkiruokiin erikoistuneen keittiömestari Juha Rissasen sokkotestiin. Hänen piti asettaa tunnetut suklaat oikeaan hintajärjestykseen.
Kävi ilmi, ettei edes ammattilainen erottanut maistelemalla, mikä suklaalevyistä oli hinnaltaan arvokkain.
Kommentit (10)
Fazerin kalliit suklaat eivät ole niin hyviä, että alkaisin niistä maksamaan, kun halvemmallakin saa ihan hyvää suklaata.
Olen monia halpatuotteita käyttänyt ja kyllä niistä aina on jotain vähennetty, koska ne ovat halvempia. Joko ovat koostumukseltaan erilaisia, ohuempia, litkumaisempia tms. Tai sitten pakkauksessa on ehkä määrällisesti vähemmän, mitä kuluttaja ei huomaa tarkistaa pakkauksesta. Jne.
Tyhmä on se kuluttaja, joka luulee, että halpatuote on oikeasti joku armopala, jossa tuottaja armosta antaa samanveroista tavaraa kuluttajille kuin kalliimmassa tuotteessa. 😂
Halpatuotteehan tehdään samojen valmistajien toimesta kuin heidän kalliimmat versionsa. En tiedä, onko Euro shopper-halpamerkkiä enää olemassa, mutta sen valmistajahan on/oli Atria. Jne. Kai sen nyt jokainen tajuaa, etteivät he armosta tee samanveroista tuotetta halvemmalla ja toisella nimellä.
Olipa surkea makuaisti ammattilaisella. Kyllä minä erotan suklaat maun perusteella.
Vierailija kirjoitti:
Olen monia halpatuotteita käyttänyt ja kyllä niistä aina on jotain vähennetty, koska ne ovat halvempia. Joko ovat koostumukseltaan erilaisia, ohuempia, litkumaisempia tms. Tai sitten pakkauksessa on ehkä määrällisesti vähemmän, mitä kuluttaja ei huomaa tarkistaa pakkauksesta. Jne.
Tyhmä on se kuluttaja, joka luulee, että halpatuote on oikeasti joku armopala, jossa tuottaja armosta antaa samanveroista tavaraa kuluttajille kuin kalliimmassa tuotteessa. 😂
Halpatuotteehan tehdään samojen valmistajien toimesta kuin heidän kalliimmat versionsa. En tiedä, onko Euro shopper-halpamerkkiä enää olemassa, mutta sen valmistajahan on/oli Atria. Jne. Kai sen nyt jokainen tajuaa, etteivät he armosta tee samanveroista tuotetta halvemmalla ja toisella nimellä.
Halpatuotteet tehdään yleensä kakkosluokan raaka-aineista, mitkä ei kelpaa brändituotteisiin. Jos taas kaikki sattuu olemaan priimaa niin halpatuotteisiinkin niitä riittää, eihän niitä voi hävikkiinkään pistää. Eli halpatuotteet on vaan hävikin vähentämistä, ja kun ne valmistetaan samoissa tehtaissa niin ei tarvitse koneita seisottaa tyhjänä.
Vierailija kirjoitti:
Olipa surkea makuaisti ammattilaisella. Kyllä minä erotan suklaat maun perusteella.
Niinpä. Ihan varmasti erottaisin ainakin Fazerin sinisen muista.
Fazerilla on vain huonoa suklaata, mitä kalliimpaa, sen huonompaa.
Vierailija kirjoitti:
Fazerin kalliit suklaat eivät ole niin hyviä, että alkaisin niistä maksamaan, kun halvemmallakin saa ihan hyvää suklaata.
Fazerin sininen närästää ja on oudon jauhoista
Vierailija kirjoitti:
Olipa surkea makuaisti ammattilaisella. Kyllä minä erotan suklaat maun perusteella.
Sanopa muuta! Luulisi jo esim Fazerin ja Maraboun erottamisen olevan helppoa.
Xtra on kyllä ihan laadukasta suklaata, valmistusmaa Ranska.
XTRA tumma suklaa on paras.