Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä johtuu, että voin juoda Valion luomumaitoa kuinka paljon tahansa,

Vierailija
01.04.2011 |

mutta tavallisesta maidosta menee maha sekaisin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kokeillut tavallista täysmaitoa? Maidon rasva ikään kuin suojaa suolta hidastaen esimerkiksi laktoosin imeytymistä, joten jos pystyt syömään tavallista jäätelöä sinulle todennäköisesti sopii myös täysmaito ja luomumaito. Tarkkaa tieteellistä selitystä tälle ei ole taidettu löytää mutta tätä rasvateoriaa tarjottiin yliopistolla todennäköisenä syynä ilmiölle. Luomumaito soveltuu siis siksi, ettei rasvaa ole pilkottu pieniksi partikkeleiksi ja täysmaito/kerma korkeamman rasvapitoisuuden takia.



Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla mikäli epäilee laktoosi-intorelanssia tai sitä ei ole löytynyt mutta masu muuten vaan ei tykkää.

Vierailija
2/4 |
01.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomu maistuukin maidolta...samoin ihmettelen, kun lapsuuteni mehevät tomaatit ovat nykyään nimellä "luomu" ja hinta 6€/kg. Mitä tavallisille elintarvikkeille on tapahtumassa??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis sitä ei ole homogenoitu. Pilkotut maitorasvat ovat niin pieniä, että jotenkin "käyttäytyvät huonosti" :) monien elimistössä.

Vierailija
4/4 |
01.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole homogenoitu.



Aika monet saa laktoosi-intoleranssin kaltaisia oireita homogenoiduista tuotteista. Tuossa prosessissa rasvat pilkotaan ihan pieneks. Samat ihmiset ei myös saa ulkomailla oireita maitotuotteista...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi kaksi