Erikoisin asia, jota olet syönyt?
Kertokaa mikä on ollut erikoisin/kummallisin yms. asia, jota olette syöneet ja millainen tämä kokemus oli?
Kommentit (20)
Varmaan marsu. Ja ihan täällä Euroopassa. Kämppis kasvatti niitä. Syön mieluummin lihaa, josta tiedän tasan miten se on kasvanut, joten oli ihan hyvä kokemus.
Olen syönyt karhun sydäntä. Oikein mureaa lihaa oli, muttei maun puolesta mitenkään erikoista.
Vierailija kirjoitti:
Maistelin kerran valaanlihaa Norjassa. Oli tosi oudon makuista, jotenkin kalan ja punaisenlihan sekoitus. En kyllä tykännyt.
Maistoin tätä islannissa pikkaisen. Oli kuin poronlihaa tai riistaa. Kiinalaiset naapuripöydässä hotkivat sitä kasapäin kuin jumalten herkkua.
Hihhuleiden lahkoluolassa eli kirkossa jouduin syömään omituisen kuivan keksin, jota kutsutaan öylätiksi, ja jonka kuvaillaan olevan pala jonkun 2000 vuotta sitten kuolleen hipin raatoa. Se huljutetaan alas viinillä, joka on kuulemma sen saman hipin verta. Todella omituinen rituaali.
Merikrotin poski, Herttoniemessä Treffi pubissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maistelin kerran valaanlihaa Norjassa. Oli tosi oudon makuista, jotenkin kalan ja punaisenlihan sekoitus. En kyllä tykännyt.
Maistoin tätä islannissa pikkaisen. Oli kuin poronlihaa tai riistaa. Kiinalaiset naapuripöydässä hotkivat sitä kasapäin kuin jumalten herkkua.
Liekö ollut eritavoin valmistettu kun se mun syömäni, sillä riistaa ja poroa olen kyllä syönyt paljon ja tämä valas oli kuitenkin jotenkin kalamaisen makuinen, vaikka siis näytti ihan punaiselle lihalle.
Valasta söimme Norjassa. Lihaisia suutuntuma. Ei se pahaa ollut. Ja vielä kauniissa maisemissa syötynä.
Vierailija kirjoitti:
Hihhuleiden lahkoluolassa eli kirkossa jouduin syömään omituisen kuivan keksin, jota kutsutaan öylätiksi, ja jonka kuvaillaan olevan pala jonkun 2000 vuotta sitten kuolleen hipin raatoa. Se huljutetaan alas viinillä, joka on kuulemma sen saman hipin verta. Todella omituinen rituaali.
Tuuppa takasin ketjuun missä me servattiis sut ja anna vastaus meidän kysymykseen.
Sammakonreisiä olen syönyt, olivat oikein rapeita ja hyviä. Merihotellissa stadissa joskus 70-luvun puolivälissä.
Vierailija kirjoitti:
Sammakonreisiä olen syönyt, olivat oikein rapeita ja hyviä. Merihotellissa stadissa joskus 70-luvun puolivälissä.
Muistan nähneeni näitä pakastealtaassa pariisilaisessa ruokakaupassa. Meillä kalapuikot heillä sammakonreidet. Jäi kyllä ostamatta
Krokotiiliä olen syönyt pari kertaa Etelä-Afrikassa. Oli hyvää, maku on kanan ja vaalean kalan väliltä, sitruuna ja mustapippuri sopivat sen kanssa mainiosti.
Koiranlihaa tietämättäni että Las Palmasin katoille kiinniotetut koirat päätyvät ravintoloihin.
En tietoisesti mitään. Koskaanhan ei voi olla varma, mitä valmiseinekset sisältävät. Ainakaan yhtään kertaa ei ole maku ollut loutaantyöntävä.
Lehmän mahapaitaa, mummo teki hyvän. Harmikseni sitä ei nykyisin juuri mistään voi ostaa, omassa kaupungissa ei ole edes lihakauppaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sammakonreisiä olen syönyt, olivat oikein rapeita ja hyviä. Merihotellissa stadissa joskus 70-luvun puolivälissä.
Muistan nähneeni näitä pakastealtaassa pariisilaisessa ruokakaupassa. Meillä kalapuikot heillä sammakonreidet. Jäi kyllä ostamatta
Olen ostanut noita säilykkeenä suomalaisen tavaratalon elintarvikeosastolta. Oli hyvää,
Maistelin kerran valaanlihaa Norjassa. Oli tosi oudon makuista, jotenkin kalan ja punaisenlihan sekoitus. En kyllä tykännyt.