Itsetehty porkkanalaatikko
Soseutatteko porkkanan kokonaan hienoksi vai vähän "muhkuraiseksi"?
Itse soseutin kokonaan hienoksi, maku on hyvä mutta mietin onko liian vauvansosemaista 🙈
Kommentit (16)
Minä soseuta haarukalla, en sileäksi.
Soseuta hienoksi. Olen joskus tehnyt myös porkkanaraasteesta, ei ollut yhtä hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Soseuta hienoksi. Olen joskus tehnyt myös porkkanaraasteesta, ei ollut yhtä hyvää.
Sama havainto, ei ole hyvää. Sosemyllyn läpi laitan.
Tänään tein ja käytin kotimaista valmista sosetta, ei siihen porkkanasattumat kuulu.
Perunanuijalla nuijin sen minkä pystyy, kai sinne vähä sattumia saattaa jäädä
Porkkanalaatikko kuuluu olla pehmeää
Sähkövatkaimella keitetyt porkkanat, ei täysin sileätä sosetta. Hyvää tuli!
Ihan sivusta tää mun juttu. Mä en oo ikinä tehnyt porkkana-, lanttu- tai perunalaatikkoa. Kinkun olen paistanut joka joulu 35 vuotena.
Herkkujen herkku meillä syödään porkkanalaatikkoa muutenkin aina kaksikertaa viikossa kuten lanttulaatikkoakin Suomessa on kyllä parhaat juhlaruuat maailmassa. Köyhälläkin on aina niihin varaa.
Vierailija kirjoitti:
Herkkujen herkku meillä syödään porkkanalaatikkoa muutenkin aina kaksikertaa viikossa kuten lanttulaatikkoakin Suomessa on kyllä parhaat juhlaruuat maailmassa. Köyhälläkin on aina niihin varaa.
Harmi kun maksa on niin kallista. Muuten meilläkin syötäisiin maksalaatikkoa joka päivä. Se on todella hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Herkkujen herkku meillä syödään porkkanalaatikkoa muutenkin aina kaksikertaa viikossa kuten lanttulaatikkoakin Suomessa on kyllä parhaat juhlaruuat maailmassa. Köyhälläkin on aina niihin varaa.
Harmi kun maksa on niin kallista. Muuten meilläkin syötäisiin maksalaatikkoa joka päivä. Se on todella hyvää.
Maksan voit korvata soija rouheella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Herkkujen herkku meillä syödään porkkanalaatikkoa muutenkin aina kaksikertaa viikossa kuten lanttulaatikkoakin Suomessa on kyllä parhaat juhlaruuat maailmassa. Köyhälläkin on aina niihin varaa.
Harmi kun maksa on niin kallista. Muuten meilläkin syötäisiin maksalaatikkoa joka päivä. Se on todella hyvää.
Maksan voit korvata soija rouheella.
Riisi kannattaa korvata ohralla niin tulee pienempi hiilijalanjälki.
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein ja käytin kotimaista valmista sosetta, ei siihen porkkanasattumat kuulu.
Minä käytän piltti sosetta siinä on paras suutuntuma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein ja käytin kotimaista valmista sosetta, ei siihen porkkanasattumat kuulu.
Minä käytän piltti sosetta siinä on paras suutuntuma.
Aina ihmiset kinaavat kumpi on parempaa porkkanalaatikkoon Piltti vai Bona, mutta Piltissä on lisättynä D vitamiinia ja on siksi minusta parempi.
Minä laitoin tänään porkkanoita pahvilaatikkoon
Teen valmiista soseesta, joka on täysin sileää.