Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka kauan kypsytät jauhelihaa pannulla?

Vierailija
11.11.2024 |

Mieheni lopettaa lihan paistamisen miltein heti, kun se on ruskeaa eikä punaista näy. Vaikka olisi sika-nautaa. Itse taas pyörittelen sitä melko pitkää, että varmasti on kypsää ja pöpöt pois. Miten te?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sitä raakana ja kylmänä 🤤🥓🐄🐖🐖🐖🐄🐄🐄🐖🐖🐖🐄🐄🐄

Vierailija
2/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sano miehellesi, että tuon voi olla vaarallista. Kyllä lihaa on paistettava n. 10 minuuttia käänellen. Ei riitä, että punaisuus on poissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rutikuivaksi ja mustaksi asti. En ymmärrä miten ihmisillä on aikaa tehdä kotiruokaa.? Aloitin jauhenlihan paistamisen mukamas nopeaan ja edulliseen keittoon jo toukokuussa ja vieläkin kääntelen sitä pannulla. Porkkanan kilohintakin ehti jo kallistumaan.

Vierailija
4/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sä olet oikeassa. Mies paistaa liian vähän aikaa. Ehkä vettä joutuu lisäämään välillä ja ei liian kuuma pannu, mutta sellainen että kypsenee.

Vierailija
5/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kokkaa kellon aikojen mukaan vaan tunteella. Olen oppinut tuntemaan veitsen kärellä milloin ruoka on valmista. Kanamunat toki keitän 8-10min kellon mukaan. Perunat 15 min muussia varten.

Vierailija
6/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan niin kauan kuin nesteet haihtuu lihasta pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on epävarma, kannattaa paistaa ja käristää niin pitkään, että jokin vieressä lähes syttyy palamaan. Mutta jos jotain syttyy palamaan, silloin ruoka menee pilalle. Ero hyvän ja huonon jauhelihan paistamisen välillä on hiuksenhieno.

Vierailija
8/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku puolisen tunteroista freesaan ja sit laitan uuniin pellille 250 asteeseen lämpötilaan ja annan olla lihat siellä tunteroisen ja ehkä myös lisäksi muutaman minteroisen ylimääräistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??

Vierailija
10/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??

Oletko koskaan kuullut lapamadosta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on jauhenlihaa

Vierailija
12/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??

Sikanaudasta ei tehdä tartareita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
11.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 päivää

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme neljä