Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten olet päässyt sipsien ja suklaan himosta eroon? Se on nimittäin mahdollista. Eri asia, haluaako jättää ne pois kokonaan.

Vierailija
03.11.2024 |

Mutta että söisi harvemmin!

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hikiliikunnan myötä ruokahalu on muuttunut terveempään suuntaan. Ei kertakaikkiaan tee mieli syödä tuollaista enää. 

Vierailija
2/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa.

Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Jättää ostamatta, helppo valinta.

Vierailija
4/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa.

Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Fazerin resepti on sveitsiläinen. Olet varmaan niitä ihmisiä, kun joku ulkopuolinen sulle latelee mikä on laatua niin jopa belgialainen ällötunkkainen suklaa maistuu hyvältä. Ehkä fazerin sininenkin maistuisi sinusta hyvältä, jos se laitettaisiin erilaiseen kääreeseen. 

Itse en siis suklaata syö, mutta Belgiassa ollessa useat maistiaiset eivät vakuuttaneet ollenkaan. 

Vierailija
5/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun kokemukseni mukaan suklaata ja sipsiä himoavat lähinnä lapset. Eivätköhän he siitä "parane" kun aikuisena tulee aikuisemmat himon kohteet.

Vierailija
6/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helposti, syön niitä harvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa.

Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Fazerin resepti on sveitsiläinen. Olet varmaan niitä ihmisiä, kun joku ulkopuolinen sulle latelee mikä on laatua niin jopa belgialainen ällötunkkainen suklaa maistuu hyvältä. Ehkä fazerin sininenkin maistuisi sinusta hyvältä, jos se laitettaisiin erilaiseen kääreeseen. 

Itse en siis suklaata syö, mutta Belgiassa ollessa useat maistiaiset eivät vakuuttaneet ollenkaan. 

Samaa mieltä, on tullut maisteltua vaikka minkämaalaisia suklaita, useimmat ovat liian makeita ja lällyjä. Fazer just hyvä.

Vierailija
8/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luonnostaan, ikä tekee, vaihdevuosien jälkeen pystyy pitämään kaapissa sulklaata ilman että aiheuttaa ahdistusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa.

Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Fazerin resepti on sveitsiläinen. Olet varmaan niitä ihmisiä, kun joku ulkopuolinen sulle latelee mikä on laatua niin jopa belgialainen ällötunkkainen suklaa maistuu hyvältä. Ehkä fazerin sininenkin maistuisi sinusta hyvältä, jos se laitettaisiin erilaiseen kääreeseen. 

Itse en siis suklaata syö, mutta Belgiassa ollessa useat maistiaiset eivät vakuuttaneet ollenkaan. 

Vastaan sinulle, kun niiiiin nätisti minulle puhuit tuntematta minua lainkaan.

Fazer on ylimakeaa ja lismaista suklaata, joka joskus kauan sitten oli ihan hyvää ( 70-80-luvuilla). Pidän enemmän suklaisemmista ja pehmeämmistä, joissa maistuu muukin kuin firman vuosia jatkuneet säästötoimet ja rahanahneus laadun kustannuksella.

Joskus aikoinaan söin englantilaista suklaata ja se jos mikä oli sokerista kauheutta.

Vierailija
10/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ketä tai mitä ne sipsit ja suklaa himoitsevat? Psykiatrille ehkä sinun olisi aika varattava?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luonnostaan, ikä tekee, vaihdevuosien jälkeen pystyy pitämään kaapissa sulklaata ilman että aiheuttaa ahdistusta.

Hah hah, olen 56 ja mussutan edelleen päivittäin karkkia. Sipsi maistuu onneksi harvemmin koska saan suolasta karmeat silmäpussit-sen teki ikä!

Vierailija
12/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vain järkevällä ruokailurytmillä, eli syön ateriat säännöllisesti, eikä tule mitään välipalojen tai makeisten tarvetta. Jos joskus tulee, niin siten ostan jonkun kevyen herkun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä himosta?

Vierailija
14/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole aikoihin syönyt esim. suklaata  kuin jotain 50 grammaa vuodessa. Vaikka kyllä mä siitä mausta pidän, mutta en sitä oikeastaan tarvitse enkä kaipaa.

Vuosia tähän tilanteeseen meni ja 20 kiloa putosi  paino sinä aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa. Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Köyhä siellä Kela-kopistaan taas sepostelee Tokmannin tarjousmössöä suupielistään pursuten tupakan kellastamalle näppäimistölle. Ranskasta ja Itävallasta todelliset suklaa-aficionadot herkkunsa hakevat itse pienistä boutiquéista.

 

Vierailija
16/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa.

Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Fazerin resepti on sveitsiläinen. Olet varmaan niitä ihmisiä, kun joku ulkopuolinen sulle latelee mikä on laatua niin jopa belgialainen ällötunkkainen suklaa maistuu hyvältä. Ehkä fazerin sininenkin maistuisi sinusta hyvältä, jos se laitettaisiin erilaiseen kääreeseen. 

Itse en siis suklaata syö, mutta Belgiassa ollessa useat maistiaiset eivät vakuuttaneet ollenkaan. 

Samaa mieltä, on tullut maisteltua vaikka minkämaalaisia suklaita, useimmat ovat liian makeita ja lällyjä. Fazer just hyvä.

Voisi kuvitella, että juuri toisin päin: suomalaisen ja ruotsalaisen maun mukainen suklaa olisi enemmän sokeria ja vähemmän kaakaota. No, makuasioita. Itse pidän valkosuklaasta.

 

Vierailija
17/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makeanhimo tulee heti kun syö huonon aamupalan tai liian kevyen lounaan.

Vierailija
18/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antanut itselleni luvan ostaa välillä suklaapatukan. Halu syödä suklaata tyydyttyy sillä, kun saa syödä sen koko patukan luvan kanssa. Nykyään ei tee koko levyllistä edes mieli ja jotenkin maistaa suklaan paremmin, kun sitä ei syö kuin leipää. 

Sipsejä en yksinkertaisesti osta kotiin. Joskus seurassa voin ottaa. 

Vierailija
19/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuin vähentämään stressiä mm. järjestelemällä työkuvioita uudelleen, lisäsin liikkumista ja liikuskelua eli aktiivista aikaa, rupesin syömään säännöllisemmin ja tadaa! enää ei tee ole läheskään niin usein sipsi- ja karkkimielitekoja kuin ennen.

Etenkin tuo stressin hallitseminen on mulla oleellista, olen pienestä pitäen ollut lohtusyöjä ja jos pääsen stressaantumaan pahasti, alkaa heti tehdä mieli "jotain hyvää".

Vierailija
20/28 |
03.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Helposti. Kummatkin aiheuttavat lähinnä pahoinvointia mauillaan, etenkin Fazerin suklaa. Eri asia ovat sitten belgialaiset ja sveitsiläiset laatusuklaat, joita tulee syötyä vain joulun alla.

Köyhä siellä Kela-kopistaan taas sepostelee Tokmannin tarjousmössöä suupielistään pursuten tupakan kellastamalle näppäimistölle. Ranskasta ja Itävallasta todelliset suklaa-aficionadot herkkunsa hakevat itse pienistä boutiquéista.

Sanopa terveisiä lapsiesi eri isille, kun lähibaarissa heitä näet metsästäessäsi uutta hölmöä haarojesi väliin.