Karjalanpaisti ilman kantta?
Minulla on padasta kansi rikki. Voinko paistaa karjalanpaistin ilman kantta? Mitä laitan päälle?
Kommentit (12)
Toiset paistaa ilman kantta. Eivät ruskista lihoja etukäteen. Ihan hyvä tulee silleen kun, vaikka itse teen kyllä perinteisesti yön yli leivinuunissa.
Karjalanpaisti paistetaan ilman kanssa. Lihoja käännetään kypsennyksen puolivälissä.
Leivinpaperi kaksin kerroin taitettuna ja astian reunoille käännettynä.
Näin karjalainen äitini teki ennen. Loppuvaiheessa paperi otetaan pois, että pinnassa olevat lihanpalat vähän rapeutuvat uunissa maukkaiksi.
Teen aina ilman kantta Airfryerissa.
Voi paistaa ilman kantta, lisää vettä tarvittaessa. Tuo folio ratkaisu myös on hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Teen aina ilman kantta Airfryerissa.
https://mimminkeittio.vuodatus.net/lue/2024/04/karjalanpaisti-russell-h…
Uusavuttomuus. Oikeastiko jonkun tarvitsee tällaista kysyä?
Folion.