Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Yhden lounasravintolan pannarit ovat parempia kuin kotona tehdyt

Vierailija
28.10.2024 |

Miten kotipannaeista saisi yhtä paksuja ja mehukkaita ja hyvän makuisia?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kellään ei samaa ongelmaa?

Vierailija
2/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäämällä soodaa ja leivinjauhetta sekä sokeria runsaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jos olisi tehty kahdessa, olisi roskaa?

Vierailija
4/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mutta jos olisi tehty kahdessa, olisi roskaa?

Miellyttäisikö sana "erään" sinua enemmän? Ap

Vierailija
5/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita taikinaan vissyvettä ja muista tehdä punaiseen maitoon. Itse tein ennen ilman vissyä ja rasvattomaan ja ihmettelin aina miksei ole yhtä hyvää kuin mummon, kunnes neuvoi laittamaan kivennäisvettä ja punaista maitoa. Tuli kuohkeaa ja makeampaa! Voi olla myös uunista kiinni. 

Vierailija
6/6 |
28.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolassa kaikki on parempaa, enempi vaan voita, kermaa ja suolaa, sokeria isolla kädellä. 

Kotona mietitään terveellisyyksiä, ravintolassa ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yhdeksän