Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi pesto on niin rasvaista? Eihän sitä tietty paljon syödä kerralla, mutta kuitenkin.

Vierailija
12.10.2024 |

Tietoa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän suurimaksi osaksi öljyä.

Vierailija
2/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se on öljyä, juustoa ja siemeniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan yrittää tehdä rasvatonta pestoa, mutta sitten se ei olisi pestoa.

Italiassa käytetään oliiviöljyä kaikkialla.

Vierailija
4/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ei saisi olla? Se on pestoa, ja peston ominaisuus on rasvaisuus (raaka-aineet). Ei sitä myöskään ole tarkoitus hölvätä ruokaan litrakaupalla.

Vierailija
5/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se voisi olla olematta, kun oliiviöljy on pohjana? Sehän siitä sellaisen tahnan tekee.

Vierailija
6/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on öljypohjainen kastike. Siksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme seitsemän