Nyt on Fazerin lakupatukat pilattu!
https://www.fazer.fi/tuotteet/406136/fazer-lakritsi-original-20-g/
https://www.fazer.fi/tuotteet/907670/lakritsi-original-lakritsipatukka-…
Ostin tuon uuden (2. linkki) ja sehän oli ihan sitkeää ja rakenne sileä. Ennen oli pehmeämpi ja erilainen rakenne. Uusi ei myöskään maistunut yhtä vahvalta ja maukkaalta. Eipä tarvitse enää ostaa. Harmi, entinen oli lempilakuni. Vanhassa ensimmäinen ainesosa sokeri, eli sitä oli eniten. Uudessa sokeri on toisena ja lisäksi ainesosiin on lisätty inverttisokerisiirappi. Onkohan tuo siirappi halvempaa, vai miksi on tämä muutos tehty?
Kommentit (15)
Vaan lakupatukat törkykalliita kaupassa. Malacon 14 gramman patukka 41 centtiä, wtf?! Vastahan ne oli jotain reilu 20 centtiä.
Halvempia raaka-aineita kuin ennen ja muutetut reseptit.
Nainen ja suklaapatukka. Mies ja lakritsipatukka. Koska miehet pitävät suolaisesta selvästi.
Vierailija kirjoitti:
Vaan lakupatukat törkykalliita kaupassa. Malacon 14 gramman patukka 41 centtiä, wtf?! Vastahan ne oli jotain reilu 20 centtiä.
Kaikkiin karkkeihin on parin vuoden aikana tullut melkein kaksinkertainen hinta... Törkeää.
Fazer muutti reseptiä. Laitoin sinne viestiä, niin kuulemma "paranneltu" reseptiä. Original maistuu ihan sähkökaapelille. En osta enää
.
Ei kannata ostaa mitään fasun tuotteita. Kaikki maistuu nykyään oudolta ja pahalta. Toki hintaa on nostettu näiden huononnusten myötä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaan lakupatukat törkykalliita kaupassa. Malacon 14 gramman patukka 41 centtiä, wtf?! Vastahan ne oli jotain reilu 20 centtiä.
Kaikkiin karkkeihin on parin vuoden aikana tullut melkein kaksinkertainen hinta... Törkeää.
No nyt varsinkin kun hallitus nosti karkkien veroja. Kiitos hallitus!!
Vieläkö Kouvolan lakritsi on entisellään?
Minusta kova ja sitkeä laku on parempaa.
On kyllä ihan pilalla lakut nykyään. Fazerin täytekakut ollu lempparikarkkeja. Vaan eipä vaan enää, kun on kumista pötköä. Ei tarvi enää ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Fazer muutti reseptiä. Laitoin sinne viestiä, niin kuulemma "paranneltu" reseptiä. Original maistuu ihan sähkökaapelille. En osta enää
Niinhän ne aina sanoo
Hintojakin "tarkistetaan", eli nostetaan. Huijaavat kuluttajia noilla sanavalinnoillaan. Ei mene läpi nykykuluttajille.
.
Pandan Pepelaku on vielä syömäkelpoista
Siirappi on halpaa bulkkia; halutaan korvata sokeri. Miksi sitä pitää laittaa myös moniin leipiin?
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö Kouvolan lakritsi on entisellään?
On
Nykyiset lakut ei ole enää pehmeitä, vahvoja ja maukkaita.
Lakuihin on lisätty siirappia ja diversiteettiä, tasa-arvoa ja mukanaoloa.
Ota vastaan uusi laku suuhusi!