Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Puolison nirsoilu

Vierailija
02.10.2024 |

Olemme olleet pitkään yhdessä, mutta vasta nyt olen menettämässä hermoni siihen, ettei mieheni syö esimerkiksi perunasta tehtyjä ruokia kovinkaan usein, ottaa vain lihaa ja salaattia. Puolisoni valikoivuus ruokien suhteen on vuosien saatossa vain pahenemaan päin. Kasvisruoat, kaaliruoat, sieniruoat, keitetyt vihannekset ja keitot/uuniruoat, joissa juureksia ja kalaa, ovat nirsoilun kohteena.  Eli lähes kaikki ns. normaali kotiruoka.

Kyse ei ole siitä, ettei ruokani olisi maittavaa. Osaan kokata, olen opiskellut alaa ja tehnyt lounasruokaa ammatiksenikin. En lotraa voita ja kermaa, mutta en myöskään välttele liikaa. Maustan ruoat normaalisti.  Olemme normaalipainoisia, meillä ei ole sairauksia eikä mies ole millään dieetillä.

Mies hermostuu, jos alan keskustella aiheesta ihan asiallisesti. Hänellä on kuulemma tosi herkkä makuaisti. En saa esimerkiksi käyttää valkosipulia niin, ettei sitä ole puserrettu puristimen läpi, koska jos hän puree pikku palasenkaan valkosipulia, se estää maistamasta muita makuja. Yrttejä tulee lisätä siten, että niiden maku ei tuntuisi liikaa. Tillin käyttö on poissuljettu kokonaan.

On ikävää tehdä liikaa ruokaa ja heittää sitä menemään. Valmistaa ruokaa todella ahtaiden rajojen puitteissa.

Pitäisikö alkaa tekemään ruokaa pelkästään oman makuni mukaan eli kasvispainotteista, punaista lihaa vältellen ja  antaa miehen nirsoilla keskenään ja tulla toimeen omilla keinoillaan? Vaikeaa!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa että kyse ei ole nirsoilusta vaan miehelläsi on makuyliherkkyys jonka takia hän maistaa monet maut ihan erilaisina ja paljon voimakkaampina kuin sinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän viisi