Miten saatte porsaan sisäfileestä maistuvaa?
Kommentit (26)
Uitan sitä voissa tietenkin, unohtamatta valkosipulia ja muita mausteita
Liotan marinadissa yön yli ja paistan matalalla lämmöllä pitkään hauduttaen.
Haudutan uunissa kermassa tai maustan kokonaisen ja käärin pekonia ympärille.
2 h i 60c i sous-vide och färg med blåslampa.
Alhaisessa lämmössä. pitkä paistoaika.
Oikea sisälämpötila. Hommaa kunnon digimittari niin elämä helpottuu.
Syöttämällä koiralle ja hakemalla naudan sisäfilettä.
Tekemällä siitä pieniä wieninleikkeitä, nam!
Laittaa sen kastikkeen sekaan jonka maustaa hyvin. Maku tulee lähinnä siitä kastikkeesta. Soija tai joku muu mausteliemi on hyvää myös.
Juttelen porsaalle, enkä tapa sitä. Pysyn muutenkin hengissä.
Airfrayerissä teen nykyään lihan kun siitä tulee aina hyvää ja mureaa. Hieron ennen airfayeriin laittoa lihaan oliiviöljyä ja mausteita.
Tärkein juttu on että käärii paistamisen jälkeen lihan alumiinifolioon vähintään vartiksi.
Laitan sen kypsymään kattilaan miedohkolle lämmölle kannen alle. Pohjalle vähän voita, kääntelen ja heitän sen päälle natriumglutamaatitonta aromisuolaa ja ehkä jokusen neilikan.
Käyn välillä kääntelemässä ja nostan sen tarjolle liki nyhtökunnossa.
Kaikki sisä ja rintafileet on perseestä kun ei niissä ole ollenkaan makua. Maku tulee rasvasta.
Vierailija kirjoitti:
Tärkein juttu on että käärii paistamisen jälkeen lihan alumiinifolioon vähintään vartiksi.
Takuutemppu jos tahtoo ylikypsän ja kuivan pötkön.
Kuivaahan siitä tulee jos paistaa liian kauan.
Hyvä marinadi, kypsennys oikeaan lämpötilaan ja se on siinä. Hyvä kastike ja vaikka perunamuuai.