Muita, jotka ei oo koskaan tehneet perunamuusia valmiista pussista?
Kommentit (12)
Maistoin vain kerran ja syömättä jäi. Oikeista potuista muusi tehdään.
Mun kaveri. Haukkuu aina pussimuusia vaikkei koskaan ole edes kokeillut.
Minun tekee välilkä oikein mieli Mummon muusia, maistuu yhtä hyvälle kuin aikanaan koulun muusi maistui kalapihvien nanssa. Nammmmm.
Teen kyllä itsekin, ja hyvää on tietysti itsetehtykin. Mutta ihan erilaisia ovat. Välillä tekee mieli itsetehtyä, välillä mummonmuusia. Molemmat vie kielen.
Ei ole tullut kertaakaan edes mieleen tehdä pussista. Silloin kun töissä ollessa tarvitsi saada ruoka pöytään nopeasti haki mieluummin valmiin ruoan. Sitten kun jäi työttömäksi, tuli ruoka tehtyä aidoista aineksista, korkeintaan pizzan nappasi kaupasta, jollei jaksanut tehdä ruokaa itse.
Kerran tein ja oli niin pahaa, että komposti sai täytettä. Toista kertaa en tee.
Ostin joskus muinoin -jauhetta (se hätävara). Tein sitten jotain, oisko ollu jauhelihakeittoa, tai siitä tuli muhennosta. Laitoin rasiallisen pakkaseen ja söin loput. Sit otin myöhemmin sen pakkasesta, lisäsin liikaa vettä - vetistähän siitä tuli. Sit keksin, et suurustan sitä pottumuussijauheella - taivaallista! Se muussijauhe jotenkin nosti sen perunanmaun esiin. Sen jälkeen aina pitänyt "hätävaraa", muussia en ole koskaan siitä tehnyt vaan velliä - vanhanajan tapaan.
Vierailija kirjoitti:
En minäkään. Kaksi kertaa olen maistanut, syömättä jäi.
On kyllä sit sotkettu aineet väärässä suhteessa, tai oli jotain felixin muusia, se oli huoboa kun joskus kokeilin. Mummon Muusi on ainoa merkki jota ostan.
Lidlin muusikin olisi hyvää rakenteeltaan, mutta jää jotenkin suolattomaksi vaikka miten sitä sinne kaatais. Siinähän ei suolaa valmiina ole. Mummon Muusissa on.
Lidlin perunamuusi hyvää. 99 prosenttisesti perunaa
En ole koskaan tehnyt pussimuusia enkä tee. Aitoa perunoista tehtyä muusia sen pitää olla.
Vierailija kirjoitti:
Mun kaveri. Haukkuu aina pussimuusia vaikkei koskaan ole edes kokeillut.
Minun tekee välilkä oikein mieli Mummon muusia, maistuu yhtä hyvälle kuin aikanaan koulun muusi maistui kalapihvien nanssa. Nammmmm.
Teen kyllä itsekin, ja hyvää on tietysti itsetehtykin. Mutta ihan erilaisia ovat. Välillä tekee mieli itsetehtyä, välillä mummonmuusia. Molemmat vie kielen.
Kaikki, jotka ovat kouluruokaa syöneet, ovat kokeilleet jauhemuusia. Laitosmuusi on aina sitä, ja siksi Mummon muusi maistuu siltä yllättäen.
Minulle ei ole todellakaan tullut mielen viereenkään nauttia tästä laitosruokamöhnästä kotona, kun ei kerran ole pakko.
Oon tehnyt, mutta ei ole hääviä, tulee ähky.
En minäkään. Kaksi kertaa olen maistanut, syömättä jäi.