Raikkaan voileipäkakun vinkit jossa ei ole käytetty majoneessia eikä tuore juustoa?
Kommentit (9)
Kurkkusiivut kiinnitetty hammastikuilla
Vierailija kirjoitti:
0/5
Loosen up a bit, honey!
Mä käytän sulatejuustoa ohuen kerroksen. Kuten kasarilla oli tapana, ennen tuorejuustoja. Ei sen raikkaampi, mutta piristi ideaa, kun muistin.
Yrittänyt päästä maitotuotteista tms. raskaista jutuista eroon, mutta en ole vielä onnistunut. Olympiaa ihan ohuen ohut kerros pintaan, että sitä käytetään ikään kuin liimana, että salaatinlehdet, retiisit, kurkut ja idut tms. pysyy paikallaan. Kasviksia todella paljon.
Päälle sitten viite mikä kakku. Kinkkua tai lohta pieninä ruusukkeina tai silppuna. Niin ja leipäsiivut kostutan kurkku-sitruunamehulla. (kurkkuraastetta valutetaan puolisen tuntia)
joo, lähdin vastaamaan kun on tylsää.
Vanhaa kuivettunutta ja eltaantunutta juustoa.
Vuole isosta kesäkurpitsasta ohuita viipaleita ja päällystä niillä, sitten muut koristeet päälle.
Itse leikatut paksut ja epämääräisen malliset balkanmakkaraviipaleet kiinnitetään huoneenlämpöisellä voilla kakun pintaan.
Olen nähnyt joskus facessa kuvan, jossa oli oikeasti balkanilla pinnoitettu voileipäkakku.
Kysy pupalta. 😎