Kuinka paljon olette grillanneet makkaraa kesän aikana? Itse ostin taas paketin ja illalla grillataan.
Kommentit (24)
Nolla pakettia tälle kesälle, grillikin on vielä suojapussin alla, ei ole ehtinyt rillaamaan
Suomalaista perusmakkaraa 0, italialaista salsicciaa varmaan 2-3 kiloa 3kk aikana
Monta monta pakettia ja lihaa kilotolkulla
Nyt kun aloin miettimään, niin kokonaista 2 makkaraa, joista toinen oli raakamakkara. Tykkään kyllä makkarasta mutta nyt ei ole tullut grillailtua.
Yksissä grillauksessa olen käynyt, itse en grillaa, ei ole grilliäkään.
En ollenkaan koska makkara kuulemma lihottaa ja on vain junteille. Lisäksi Suomessa arvostellaan rahankäyttäjiä. Ei saisi ostaa mitään turhaa. Ei kannata ryhtyä yrittäjäksi.
En ole grillannut yhtään makkaraa. En edes muista koska olisin grillannut makkaraa, en ehkä koskaan.
En osta yhtään mitään ja syön aivan minimaalisen vähän. Ei harrastuksia, ei treffejä, ei siis mitään maksullista.
Olen jo kyllästynyt. Hyi hemmetti.
En koskaan ole grillannut. Ravintoarvottomat rasvapötkylät karsinogeenillä on kelvottominta pas### mitä suuhuni laittaisin.
Minä olen,ostin pakastimen täyteen Wilhelmiä,kun halvalla sain 2pkt 3,70e,syön vielä kuukausia.
Kaksi makkaraa olen grillannut nuotiolla tähän mennessä. Yritin kaupasta etsiä kehuttua vegemakkaraa (Zuusto) mutta eipä tunnu missään olevan. Ei sittarissa eikä prismassa.
Puolikkaan olen 4 kpl pakkauksesta grillannut. Pahaa, suolaista, lisäaineita Loput söi koira 🙄
En tiedä minkä takia, mutta itselleni ei enää maistu makkara. Kaikki makkarat maistuu itselleni jauholta ja rasvalta.
Jos olisi grilli, niin mielummin grillaisin kasviksia ja naudanpihveä. Tai esim hampparit.
Vierailija kirjoitti:
En koskaan ole grillannut. Ravintoarvottomat rasvapötkylät karsinogeenillä on kelvottominta pas### mitä suuhuni laittaisin.
Ei se makkara mitään, jotkut grillaa jopa kasviksia. Siinä menee jo grillikin pilalle
Aika vähän. Grillataan kyllä paljon ja monenlaista, mutta makkaraa harvemmin. Ehkä pari paketillista on kesän aikana mennyt.
Kassleria ja wingsejä sekä ite tehtyjä burgereita eniten. Kasselr on täydellistä grillattavaa, kun se on niin rasvaista. Ja joka kerta toki läjä kasviksia valmistuu grillissä. Kiva, kun on väriä ja vaihtelevaa suutuntumaa lautasella 😋
Niin ja pitsakivi hommattiin grilliin. Hirmu hyviä ja rapeapohjaisia pitsoja tulee, kun töhöttää tehot täysillä grillin sinne 300+ asteeseen ja lykkää lätyn 5-10 minuutiksi kivelle.
Olen grillannut lihamakkaraa o kertaa, mutta kasvismakkaraa, halloumia, ja kasviksia useammankin kerran.
Liian tuulinen ja ehkä myös sateinen ilta grillaamiseen.
Ei kuulu minun ruokapöytään teurasjätepötkylät