En saa jäistä seitiä palasiksi, voiko sen laittaa uuniin möntissä?!
Kommentit (16)
Möntissä, tai jonkinlaisessa astiassa, kyllä
Laita se uunivuokaan ja mausta ja ruokakermaa päälle ja juustoa ja kypsennä
Otat veitsen, kuumennat sen ja painat terää voimakkaasti mönttiä vasten. Toistat tätä monta kertaa samaan kohtaan, niin lopulta saat palan irti.
Mikrossa itse sulatan, koska muuten kestää.
Vierailija kirjoitti:
Laita se uunivuokaan ja mausta ja ruokakermaa päälle ja juustoa ja kypsennä
Eikö voi möntissä laittaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita se uunivuokaan ja mausta ja ruokakermaa päälle ja juustoa ja kypsennä
Eikö voi möntissä laittaa?
Laita möntissä mutta anna sulahtaa vähän ensin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita se uunivuokaan ja mausta ja ruokakermaa päälle ja juustoa ja kypsennä
Eikö voi möntissä laittaa?
Laita möntissä mutta anna sulahtaa vähän ensin
Tuon seitikalan päälle sopisi hyvin maustettu pinaattikastike riisillä.
Söin sellaisen Krakovassa oli tosi hyvää.
Pannussa paistan ja käsin katkon kolmeen osaan jäisenä.
Siis seitifileitä, jotka on yhdessä köntissä? Itse sulatan niitä vähän mikrossa, että saa eroteltuoa toisistaan.
Laita möntissä, mutta kestää pidempään sulaa ja kypsyä.
Voi, tee mantelikalaa!