Tutkijat ja ravitsemusasinatuntijat sanovat nyt suorat sanat leivän syömisestä
Tutkijoiden ja ravitsemusasinatuntijoiden kanta siitä kannattaako leipää syödä, ja onko se hyväksi ja terveellistä, on selkeä.
Kommentit (56)
Metsästäjä-keräilijät ei paljoa leipää puputtaneet
Leipä pierettää monia, erityisesti ruisleipä. Ei taida olla hyvä asia suolistolle, jos tulee ilmaa?
Alkakaa valittaa, se on MAKSUMUURIN takana, siksi AP laittoi aloituksen! Että joku kertoisi!
Ostais Lokki oman lehden!
Vierailija kirjoitti:
Alkakaa valittaa, se on MAKSUMUURIN takana, siksi AP laittoi aloituksen! Että joku kertoisi!
Ostais Lokki oman lehden!
Siksi juuri pyysinkin ap:tä kertomaan.
Vierailija kirjoitti:
Alkakaa valittaa, se on MAKSUMUURIN takana, siksi AP laittoi aloituksen! Että joku kertoisi!
Ostais Lokki oman lehden!
Tai että ihmiset maksaisi jotta pääsevät lukemaan. Toimittajathan täältä hakee jutunjuurta ja tekee aloituksiakin.
Vierailija kirjoitti:
No, ap, mitä ne tutkijat sanoo?
Kaksi palaa aamiaisella, välipalana ja iltapalana, yksipala lounaalla ja päivällisellä. Eli yhteensä kahdeksan palaa leipää päivässä. Ja nimen omaan kannattaa suosia kuitupitoisia ja kokojyväleipiä. Ei siis mitään erilaista verrattuna ravitsemussuositukseen.
Vierailija kirjoitti:
Leipä on yksi suurimpia kuidun lähteitä mutta myös iso suolan lähde.
kannattaa katsoa suolapitoisuutta ja valita kuitupitoinen leipä. Myöskin - leipä on lisuke ja se että mitä päälle laittaa vaikuttaa siihen kuinka energiapitoinen siitä tulee
Suolasuositukset on liian jyrkät,tämän myönsi asiaa tutkiva professori Antti Aro.
Se alle 5g koskee pientä yliherkkää vähemmistöä joka ei pysty erittämään suolaa normaalisti pois.
Olisiko puuro kuitenkin parempi valinta kuin leipä? Saa saman kuidun, mutta ei hiivaa, joka ilmeisesti aiheuttaa noita vatsavaivoja.
Vierailija kirjoitti:
Metsästäjä-keräilijät ei paljoa leipää puputtaneet
Eivätkä kirjoitelleet vauvapalstalla.
Vierailija kirjoitti:
Leipä pierettää monia, erityisesti ruisleipä. Ei taida olla hyvä asia suolistolle, jos tulee ilmaa?
Suoliston hyvä bakteerifloora kiittää ihmistä pierujen muodossa ja se on täysin normaalia.
Vierailija kirjoitti:
Alkakaa valittaa, se on MAKSUMUURIN takana, siksi AP laittoi aloituksen! Että joku kertoisi!
Ostais Lokki oman lehden!
Eipäs vaan siksi, että ap on artikkelin kirjoittaja ja saa rahaa jokaisesta klikkauksetsa. Siksi tällä palstalla on niin paljon ip-lehtien uutisia aloituksissa.
Olin VHH:lla talven ja nyt kun kesä toi mukanaan liikunnan, otin leivän takaisin ruokavaliooni. Ei olisi kannattanut. Jatkuva nälän tunne, lisää on saatava ja kakkakin valuu putkesta ulos ilman että työntää.
Liikunta hiilihydraatteja kannattaa etsiä muualta.
Vierailija kirjoitti:
Metsästäjä-keräilijät ei paljoa leipää puputtaneet
Olivatko he jotenkin terveitä tai pitkäikäisiä, että olisivat jokin hyvä mittari? Taisivat kooltaan olla paljon nykyihmisiä lyhyempiäkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leipä pierettää monia, erityisesti ruisleipä. Ei taida olla hyvä asia suolistolle, jos tulee ilmaa?
Suoliston hyvä bakteerifloora kiittää ihmistä pierujen muodossa ja se on täysin normaalia.
Eikö kaikkia ruisleipä sitten pienet niin paljon, että elämä on aika hankalaa, kun pieruja tulee kuin kaasukoneesta ihmisten ilmoillakin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leipä pierettää monia, erityisesti ruisleipä. Ei taida olla hyvä asia suolistolle, jos tulee ilmaa?
Suoliston hyvä bakteerifloora kiittää ihmistä pierujen muodossa ja se on täysin normaalia.Eikö kaikkia ruisleipä sitten pienet niin paljon, että elämä on aika hankalaa, kun pieruja tulee kuin kaasukoneesta ihmisten ilmoillakin?
Pienet = pieretä
Vierailija kirjoitti:
Alkakaa valittaa, se on MAKSUMUURIN takana, siksi AP laittoi aloituksen! Että joku kertoisi!
Ostais Lokki oman lehden!
Eikö se teille näy ilmaiseksi ns. näyteartikkelina?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No, ap, mitä ne tutkijat sanoo?
Kaksi palaa aamiaisella, välipalana ja iltapalana, yksipala lounaalla ja päivällisellä. Eli yhteensä kahdeksan palaa leipää päivässä. Ja nimen omaan kannattaa suosia kuitupitoisia ja kokojyväleipiä. Ei siis mitään erilaista verrattuna ravitsemussuositukseen.
Ei mikään ihmekään kun suomalaiset on nykyään läskejä, kun suositellaan ihan älytöntä syömistä.
Vierailija kirjoitti:
Olisiko puuro kuitenkin parempi valinta kuin leipä? Saa saman kuidun, mutta ei hiivaa, joka ilmeisesti aiheuttaa noita vatsavaivoja.
itse luotan siihen, aamu -ja iltapalaksi puuroa, leipänä käytän itse hapankorppuja, ne sopii mulle paremmin kuin tuore leipä. Eli hapankorppuja menee kanssa se muutama päivässä. Vihanneksista menee kukkakaalia-ja parsakaalia päivittäin, eiköhän sieltä päivän kuidut saa about täyteen.
Leipä on yksi suurimpia kuidun lähteitä mutta myös iso suolan lähde.
kannattaa katsoa suolapitoisuutta ja valita kuitupitoinen leipä. Myöskin - leipä on lisuke ja se että mitä päälle laittaa vaikuttaa siihen kuinka energiapitoinen siitä tulee