Hoh hoijaa kuinka jokapäiväinen ruoanlaitto kyllästyttää
Ei jaksa ei. Kuittasin tämän päivän pika-pika-systeemillä, ei jaksa. Mitä te syötte kun ruoanlaittaminen sapettaa, mikä on paras pika-pika-systeemi, enkä halua kuulla sanaa makkara, pizza tai jotain muuta epäterveellistä.
Kommentit (62)
Joskus pärjään ihan leivällä, joskus paistan jauheliha pihvin sämpylän väliin siihen salaattia ja kurkkua, viidessä minuutissa valmista. Yleensä kyllä yritän tehdä ruoat kahdeksi päivää, niin ei pidä joka päivä hellan ääressä aikaa viettää.
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Onhan, kebabrulla.
Olen pakastanut tekemääni ruokaa annoksiksi ja sitten kun ei ruuanlaitto huvita, otan valmiin annoksen pakastimesta. Joskus kesällä teen vain pikaisen salaatin tai keiton.
Vierailija kirjoitti:
Joskus pärjään ihan leivällä, joskus paistan jauheliha pihvin sämpylän väliin siihen salaattia ja kurkkua, viidessä minuutissa valmista. Yleensä kyllä yritän tehdä ruoat kahdeksi päivää, niin ei pidä joka päivä hellan ääressä aikaa viettää.
Joo, ihan hyvä vinkki, paitsi tuo jauhelihapihvi, se pitäisi korvata jollain, muutoin OK. Teen itse myös seuraavaksi päiväksi, mutta sitten tulee toinen ongelma, se sama tökkii, joten sitä pitää taas tuunata, eli keittiössä seisominen jatkuu. Hei muuten, kanapihvi tuohon sinun jauhispihvin tilalle, jep näin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Onhan, kebabrulla.
Ei se varmasti sisällä aivan kaikkia tarvittavia aineksia kun pidetään epäterveellisenä.
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Sanos muuta ja joka päivä tuo hitsin nälkä tulee, vaikka olin lomalla, niin ei päässyt nälästä mihinkään, vaikkei kauheesti duunia tehnytkään.
Teen aina viikonlopuksi uunissa ruoan, josta riittää perjantaista sunnuntaille. Samalle uunipellille maustettuja ja öljyttyjä kasviksia tai juureksia ja jotain lihaa, kuten pihvejä tai kanansiipiä siihen kylkeen. Tai vaikka kalaa. Puoli tuntia uunissa ja 3 päivän sapuskat on siinä. Lämmitän sitten kahtena muuna päoivänä näitä. Lautaselle lisäksi joku valmis dippikastike tai pelkkää valkosipulimajoneesia.
Myös arkena teen ruoat aina niin, että niistä riittää 2-3 päivälle ja lämmitän niitä. En todellakaan joka päivä laita jotain ruokaa.
Mä teen yleensä ruokaa kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Ei tartte joka päivä kokkailla. Pikaruokana toimii spagetti ja vaikka valmiskastike nakeilla/jauhelihalla tms
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Onhan, kebabrulla.
Ei se varmasti sisällä aivan kaikkia tarvittavia aineksia kun pidetään epäterveellisenä.
Mikäs siinä epäterveellistä? Sisältää lihaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, tomaattikastiketta ja leipää.
Menen ravintolaan jos en viitsi kokata
Vierailija kirjoitti:
Olen pakastanut tekemääni ruokaa annoksiksi ja sitten kun ei ruuanlaitto huvita, otan valmiin annoksen pakastimesta. Joskus kesällä teen vain pikaisen salaatin tai keiton.
Eikö salaattia tai keittoa voi syödä talvella?
Mullakin vastaus on pakastin, jos siellä ei ole mitään, salaattipussi ja purkki tonnikalaa.
Vierailija kirjoitti:
Teen aina viikonlopuksi uunissa ruoan, josta riittää perjantaista sunnuntaille. Samalle uunipellille maustettuja ja öljyttyjä kasviksia tai juureksia ja jotain lihaa, kuten pihvejä tai kanansiipiä siihen kylkeen. Tai vaikka kalaa. Puoli tuntia uunissa ja 3 päivän sapuskat on siinä. Lämmitän sitten kahtena muuna päoivänä näitä. Lautaselle lisäksi joku valmis dippikastike tai pelkkää valkosipulimajoneesia.
Myös arkena teen ruoat aina niin, että niistä riittää 2-3 päivälle ja lämmitän niitä. En todellakaan joka päivä laita jotain ruokaa.
En viitsi syödä 3 päivää samaa safkaa ja toi pelti, missä uunijuureksia ja lihaa, on kolmantena päivänä jo niin kuivaa ettei maistu, paitsi jos siihen tuunaa freesin salaatin, sitten ehkä tai ei sittenkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole tehty sellaista pötköä joka sisältäisi kaikki päivän ravintoaineet ja sellaisen vaan pistäisi jääkaapista suuhunsa. Olisi helppoo.
Onhan, kebabrulla.
Ei se varmasti sisällä aivan kaikkia tarvittavia aineksia kun pidetään epäterveellisenä.
Mikäs siinä epäterveellistä? Sisältää lihaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, tomaattikastiketta ja leipää.
Jos jatkuvasti söisi tuota niin kyllä siitä joku ravintoterapeutti älähtäisi kuitenkin.
Monet keitot vain paranevat vanhetessaan joten jos tarvitsee päivässä kaksi ateriaa,niin toinen voisi olla keitto jonka valmistaa kerran viikossa ja muuta ruokaa sitten tekee joka toinen/joka kolmas päivä.
Nuudeli ja tonnikala