5kg briskettiä savustumassa kamadossa, kuola valuu jo
Ehkä tunteroinen vielä lisää niin sitten😋😋, nyt käärin sen folioon.
Kommentit (27)
Lehmää grillissä. Ihan ok arkiruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Maistuuko naudan brisket jotenkin paremmalta kuin naudan eturinta?
Eikös brisket ja eturinta ole sama asia?
Vierailija kirjoitti:
Lehmää grillissä. Ihan ok arkiruokaa.
Eikös nyt ole arkipäivä?
AP oppinut uuden sanan ja kuolaa koska sillä ei ole varaa edes yhteen kiloon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maistuuko naudan brisket jotenkin paremmalta kuin naudan eturinta?
Eikös brisket ja eturinta ole sama asia?
Ei, kyllä brisket on hienompaa.
Maistuis kyllä, missä asut jos tulen poikkeamaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maistuuko naudan brisket jotenkin paremmalta kuin naudan eturinta?
Eikös brisket ja eturinta ole sama asia?
On. Tai pitäiskö sanoa "my point exactly", että Ap:kin ymmärtää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maistuuko naudan brisket jotenkin paremmalta kuin naudan eturinta?
Eikös brisket ja eturinta ole sama asia?
On. Tai pitäiskö sanoa "my point exactly", että Ap:kin ymmärtää.
Tuo oli minun kirjoittama. Anteeksi, että en tiennyt naudan eturintaa.
Ap
Melko kuivakkaa ja sitkeää lihaa. Ei savun maku muutenkaan oikein lihaan sovi. Kalaan kyllä. Eikä siihen mitään kamadoita tarvi
Vierailija kirjoitti:
Melko kuivakkaa ja sitkeää lihaa. Ei savun maku muutenkaan oikein lihaan sovi. Kalaan kyllä. Eikä siihen mitään kamadoita tarvi
Makuasioita, minä tykkään savunmausta lihassa. Monelle on maistunut kun olen tarjonnut.
Luulin otsikosta, että oot syömässä niitä brikettejä. No selvis tääkin, jotain briskettiä on olemassa.
Tämän ohjeen mukaan tein.
Vierailija kirjoitti:
Melko kuivakkaa ja sitkeää lihaa. Ei savun maku muutenkaan oikein lihaan sovi. Kalaan kyllä. Eikä siihen mitään kamadoita tarvi
"Väärin savustettu" on aina läsnä näissä aiheissa. Veit sen kyllä äärimmäisyyksiin. Väärä raaka-aine ja väline. Onnittelut hyvästä suorituksesta.
Tuo on kyllä mennyt liian mustaksi.
Vierailija kirjoitti:
Melko kuivakkaa ja sitkeää lihaa. Ei savun maku muutenkaan oikein lihaan sovi. Kalaan kyllä. Eikä siihen mitään kamadoita tarvi
Sitten et ole maistanut hyvin valmistettua briskettiä
Vierailija kirjoitti:
Tuo on kyllä mennyt liian mustaksi.
Ai ei oo vai? Hiileksikö se pitää grillata?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuo on kyllä mennyt liian mustaksi.
Ai ei oo vai? Hiileksikö se pitää grillata?
Mikä on mennyt liian mustaksi?
Maistuuko naudan brisket jotenkin paremmalta kuin naudan eturinta?