Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivissä on älyttömästi sokeria nykyään

Vierailija
18.07.2024 |

Ainakin gluteenittomissa leivissä. Ihan lisättynä sokerina sokerin nimellä ja sitten ties mitä tärkkelystä ja glukoosisiirappia ja tavallistakin siirappia.

Ilmankos niistä ei tule kylläinen eikä ravittu olo. En käyttäisi jos ei olisi pakko.

 

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivo itse.

Vierailija
2/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä pakko se on? Ei leipä ole välttämätöntä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Kuulostaa kamalalta. Onkohan luomujutuissa nykyään gluteenitonta tai joku vaihtoehto jossain. Palautetta niille ainakin joiden leipää söit, vaikkei muuttuisi.

Vierailija
4/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makea leipä kai koukuttaa enemmän, suurempi kysyntä. Ja siksi sitä tarjotaan.

Vierailija
5/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin no, sokeri ruokkii hiivaan mullekin nauroi joku sukulainen takanapäin, että sokeria leipätaikinaan. Haha, sehän on pullaa sitten. Vaikka kyse aika pienestä määrästä.

Vierailija
6/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bambukuitua on yhdessä leivässä. En mä mikään panda ole. Jotenkin sylettää. Yritin tässä syödä tavallista ruisleipää yms mutta vatsa ei kestä.

Vierailija
8/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurin ero entiseen on se, että nykyään pitää ilmoittaa se tarkka määrä. Vanhoina hyvinä aikoina riitti ainesosissa kohta "sokeri". Vielä vanhemmissa hyvissä ajoissa ei sitäkään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ostaa niitä makeita leipiä niin onhan niissä.

Vierailija
10/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D

Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:

https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D

Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:

https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…

Joku laittoi tänne joskus pullavankin tuoteselosteen. Siinäkin oli ;) onkohan nykyään eri nimellä kaikissa tuokin. Koodin takana.

Vierailija
12/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D

Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:

https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…

 

 

Tätä on varmaan Fazerin gluteenittomassa kauraleivässä, sillä sitä syötyään lihoo ja turpoaa ihan älyttömästi. Lopetin sen syömisen kokonaan ja laihduin heti.

Vierailija
14/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä. 

 

 

Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D

Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:

https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…

en ymmärrä noita jotka väittävät maailman pelastamiseksi että ruokitaan ne jotka ei nytkään kykene elättämään itseään jotta voivat lisääntyä edelleen

antaa luonnon hoitaa

Vierailija
16/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmankos ihmiset lihoo.

Vierailija
17/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä. 

 

 

Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.

Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.

Vierailija
18/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä. 

 

 

Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.

Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.

 

En mä voi syödä enää ruisleipää. Useimmissa gluteenittomissa leivissä on jotain sokeria. En ymmärrä miksi. Ne on niin mauttomia muutenkin, että sokerin lisääminen on ihan tarpeetonta. Se ei tuo yhtään lisää makua eikä ravintoarvoa.

Vierailija
19/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä. 

 

 

Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.

Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.

 

En mä voi syödä enää ruisleipää. Useimmissa glutee

 

 

Samaa mieltä. Olen ihmetellyt ihan samaa.

Vierailija
20/26 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman gluteenia on hankala kohottaa leipää. Sokerin lisääminen auttaa asiaa, mutta se on sitten pullaleipää. Yksi pehmeä leipä oli tosi sokerisen makuista pitemmän päälle syödä, joten lopetin sen ostamisen, oli vaan liian makeaa leiväksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi neljä