Miksi syödä jotain "partaäijää" , miksi ei suomalainen luomu jogurtti?
Kommentit (15)
syö vaikka sitten kovaa juustoa, niin siitä sitä saa =)
lähiruokaa kannatan. En todellakaan ostaisi turkkilaista jogurttia ainoana syynä sen korkea rasvaprosentti =)
syö vaikka sitten kovaa juustoa, niin siitä sitä saa =)
Partajugu nyt vain on osa monipuoista ruokavaliotani. Pääasiassa sitä tulee syötyä aamuisin marjojen kanssa. Jaksaa pitkälle päivään. Helpommin siitä kuitenkin saa energiaa kuin rasvattomasta jugurtista tai puurosta.
ostan "partaäijää" mielummin kuin luonnonjogurttia, koska partaäijä on jotenkin pehmeämmän makuista. Rasvamäärä sen varmaan tekee? Sitä pystyn syömään ihan pelkältään, ja se on mielestäni hyvää. Luonnonjogurtti on jotenkin kitkerää, siihen on aina pakko lisätä jotakin makeaa, jotta pystyn sitä syömään, ilman että "kiskoo leukaperistä".
vastaavaa tuotetta kotimaisena (ja vielä vähälaktoosisena), niin ostaisin kyllä.
partaäijää, mutta ostan aina lidlin kreikkalaista jogurttia joka on aika samantyyppistä kuin partaäijä jogurtti. Ostan sitä siksi koska se minun mielestäni on parhaimman makuista. Tykkään myöskin että jogurtti on aika paksua eikä semmoista juoksevaa lirua. Käytän myös jogurttia jonkin verran ruuanlaitossa ja tuo lidlin jogurtti sopii siihen tarkoitukseen tosi hyvin.
Ostan niitä elintarvikkeita joita ostan, maun ja mieltymysten takia. Minulle on aivan sama, jos joku muu haluaa ostaa Activiaa tai hedelmäpommia. Olen av:lta vasta oppinut, millaisia intohimoja nämä jogurttiasiat herättävät. Jokuhan selitti tohkeissaan, ettei kehtaisi tulla nähdyksi kaupassa Lindahlsin jogurttipönikkä kärryissä.
Pirkka turkkilainen jogurtti. Joutsenlippu löytyy, Juustoportin valmistamaa. Hinta jopa halvempi kuin partaäijän, en muista tarkalleen. Sitä en mene vannomaan, onko vähälaktoosista, mutta luulisin niin.
noin 3 kertaa enemmän eikä ole läheskään yhtä hyvää. Siksi partaäijää.
Partaäijää voi valuttamatta käyttää moniin ruokiin (esim tzatzikiin), lisäksi se kestää kuumentamista.
Mutta on suomalaisella luomullakin paikkansa :)
Kun se suomalainen luomujugurtti maksaa
noin 3 kertaa enemmän eikä ole läheskään yhtä hyvää. Siksi partaäijää.
halvempaa kun partaäijä. Koostumus ei tietty oo lohkeevaa, mut mä tykkään lirummasta ja luomusta.
ihan se rasvaprosentin ja maun vuoksi. Partaäijää otan jos noita ei ole saatavilla. Luomujogurtti on liihan laihaa ja kitkerää.
Nehän on ihan erilaiset tuottee, ja molemmille on paikkansa, ja molemmat ostamme siis luomuna. Paksua ruuanlaittoon, leivontaan, dippeihin ja sellaisenaan ja sitä lirumpaa smoothieen ja sellaisenaan.
Mutta en kyllä ymmärrä miksi joku jaksaa meuhkata siitä, mitä jugurttia joku toinen syö... huoh
on rasvaa muissa jugurteissa. On aika hankala saada riittävä määrä energiaa päivässä silloin kun jättää tyhjät kalorit ja virallisterveellisen mukaisesti huonot hiilarit ruisleipineen pois.