Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttaka ruuanlaittaat:

Vierailija
29.01.2011 |

Tein tällaisen nopean padan. Laitoin uunivuokaan peruna- ja porkkanapaloja ja nopeasti ruskistettuja naudan lihapaloja. Mausteet sekaan ja vettä, niin että peittyivät. Loppuvaiheessa aion vielä lisätä purkin smetanaa.



Kaunko pitäisi olla uunissa ja millä asteilla, että lihasta tulisi mureaa? Vai onko se vaan niin, että mitä kauemmin, sitä parempaa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
29.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kirjoitusvirheet otsikkoon:) Ihan suomalainen olen, vaikka kuulostaa ehkä muulta:D

Vierailija
2/2 |
29.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

no en mä olisi tolla tavalla tehnyt.

perunat saattaa kypsyä liikaa siinä ajassa mitä kannattaa lihaa hauduttaa.

lihaa kannattaa hauduttaa mahd. pienellä lämmöllä mahd. kauan. aina parempaa! porkkana pitää hyvin "muotonsa" ei kypsy liikaa, mutta tuosta perunasta en menis takuuseen.



meillä esim. karjalanpaisti on 150 ast. uunissa noin 2-3 tuntia jopa kauemminkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi seitsemän