Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi on kevyempää, kermakakku vai juustokakku?

Vierailija
25.05.2024 |

Kumpi on noista kevyempää ja kumpi rasvaisempaa?

Esim mansikkakermakakku tai mansikka-valkosuklaajuustokakku

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermakakku.

Vastaisen varalle: https://fineli.fi/fineli/fi/index

Vierailija
2/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermakakku on paljon kevyempi. Kakkupohja on lähinnä vatkattua kananmunaa, sokeria ja jauhoa ja päällä ilmavaa kermavaahtoa.

 

Juustokakussa on pohjana tiivis keksi sulatetulla margariinilla/voilla ja päällä juustoa ja suklaata.

Vierailija
5/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.

Ei täytekakkupohjaan laiteta rasvaa erikseen

Vierailija
6/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein juuri juustokakkua, johon tuli esim. kolme purkkia vispikermaa. Riippuu varmaan aika paljon millä aineilla kakut tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sinulla ole vaakaa?

Vierailija
8/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.

Ei täytekakkupohjaan laiteta rasvaa erikseen

Vastaajat ei taida oikein tietää, mikä on juustokakku ja mikä on täytekakku.

Vierailija
10/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakkureseptissä on jauhoja, perunajauhoja, kanamunaa ja sokeria 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermakkku on kevyempi. Rasvaa on siinä kermakuorrutteessa.

Juustokakussa on rasvaa lähes joka aineosassa.

Vierailija
12/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.

Ehkä noin, mutta sitä ei kysytty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.



 

Siis mihin laittaa rasvaa?  

Täytekakun pohjaan ei laiteta rasvaa milligrammaakaan.  Rasva tulee kermakuorrutteesta. Ja täyte ja koristeet marjoista / hedelmäsoseista.

Juustokakun ainekset tihkuvat kaikki rasvaa.

Vierailija
14/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.



Tollo!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakussa on rasvaa kekseistä, voista, juustosta, vispikermasta ja suklaasta.

Kermakakussa vain pursotuksessa.

 

Vierailija
16/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.

Ehkä noin, mutta sitä ei kysytty.

no ylipäänsä rasvakammon aika on jo mennyt. Vastaan monestikin kysymyksiin, jota ei kysytty, koska kysymys on epäolennainen.

Miksi edes tehdä kakkua ja syödä sitä, jos se ahdistaa? 

 

Vierailija
17/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaatinlehti. 

Vierailija
18/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakun saa tehtyä lähes 0 hiilihydraateilla eli juustokakku on parempi.

Vierailija
19/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustokakun saa tehtyä lähes 0 hiilihydraateilla eli juustokakku on parempi.

Siinähän on sokeria ihan älyttömästi. Keksit, sulatetut suklaalevyt yms

Vaikka ei lisäisi yhtään pussista niin on älyttömän sokerista 

Vierailija
20/37 |
25.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakun kanssa tekee välillä virheen että leikkaa sitä samalla tavalla kuin tavallista kakkua ja sitten huomaakin että on todella tujua syötävää.

 

Annoskoko pitää olla pienempi