Ohjeessa lukee 3 dl tuoretta tillisilppua. Paljonko sen tilalle tulee laittaa kuivattua tilliä?
Kommentit (16)
Yksi teelusikallinen kuivattua yrttiä vastaa 1-3 ruokalusikallista tuoretta hienonnettua yrttiä vahvuudesta riippuen.
Riippuu hiukan ruuasta, mutta 2 rkl lienee aika lähellä.
Tuleeko johonkin kastikkeeseen? Aloittaisin yhdellä ruokalusikallisella ja sitten maistelet onko hyvää. Kuivattu on melkoisen tujua tuoreeseen verrattuna, mutta ei ole kyllä ihan saman makuista.
Kuivatulla tillillä voi suurustaa ruuan.
Ei luultavasti toimi kuivatulla, jos tuoretta käytettäisi noin iso määrä. Ellei oo joku suurtalousresepti.
Kaksi munaa ja pätkä kullia,maustetaan kevyesti.
Kuivattuatilliä eli tiuvattuakullia viipaleina tarvittaessa,koko perhe tykkää.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu hiukan ruuasta, mutta 2 rkl lienee aika lähellä.
Laittaisin 3 rkl jos tillisilppu on vanhaa ja maku miedontunut.
Vierailija kirjoitti:
Pastasalaattiin tulee tilliä
www.kinuskikissa.fi/pastasalaatit
Ap
Teen siis reseptin kolminkertaisella määrällä
Vierailija kirjoitti:
Ei luultavasti toimi kuivatulla, jos tuoretta käytettäisi noin iso määrä. Ellei oo joku suurtalousresepti.
Miksei?
Tuoreessa tillissä on vettä noin 5/6, joten kuivattua tilliä voinee käyttää noin 1/6 siitä määrästä, mikä reseptissä on tuoretta tilliä.
cvbx+,huono ruoka syökää parsaa raakana.Tällä kysytään reseptejä netistä löytyy miljardeja ruokaohjeita,kuusi litraa kusta suodatinpaperin läpi on hyvä lantrinki.
En laittaisi kuivattua.