Onko palstalla savustajia jotka loihtivat lihasta hitaasti kypsyttämällä ruokia
Itse savustin viime kesänä mm. 2 kinkkua. Kohta on edessä bbq festarit jossa pääsee maistelemaan mangalitza possua jne.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Oliko sun vanhemmat kovia savustajia ja hiillostajia?
Ei ollut. Lähinnä lämmin savustivat kalaa ja grillasivat makkaraa.
Ap
Nääh, mulla on savua pullossa. Siis savuaromia.
Mangalitza-possu on kyllä hyvää ja joo, savustelua harrastetaan täälläkin. Mies teki vanhasta pikkuaitasta savustushuoneen, kun muutimme nykyiseen taloomme. Lisäksi meillä on seisova savustin, kun ei kertasavuille viitsi aittaa käyttää.
Minulla on savua keuhkoissa. Noin 60 savuketta päivässä...
Vierailija kirjoitti:
Mangalitza-possu on kyllä hyvää ja joo, savustelua harrastetaan täälläkin. Mies teki vanhasta pikkuaitasta savustushuoneen, kun muutimme nykyiseen taloomme. Lisäksi meillä on seisova savustin, kun ei kertasavuille viitsi aittaa käyttää.
Savustatteko kalliita vai halpoja ruokia? Nykyisin kaikissa noissa (kaupallinen yhteistyö) nettivideoissa savustetaan yli 20E/Kg tuotteita.
Ap
ei tarvitse loihtia. Ihan valmistaminen riittää.
Oliko sun vanhemmat kovia savustajia ja hiillostajia?