Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
En ole koskaan tehnyt suolaista piirakkaa, kysymystä pukkaa
11.02.2011 |
Eli jos teen piirakan tänään niin onko se vielä kelpoa sunnuntaina? JOtkuthan paranee parin päivän aikana, mutta päteekö tämä esim. kinkkupiirakkaan?
Onko joku kohta missä voi mennä pieleen sen kanssa?
Kommentit (5)
Mielellään vielä melkein suoraan uunista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
on varmaan herkullisinta niin. Kaikki menee varmasti hyvin :)
Se pohjaa kysynyt
<a href="http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/" alt="http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/">http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/</a>
En tiedä vielä teenkö lohi vai kinkkupiirakan
Alue: Aihe vapaa
joten tee vasta sunnuntaina.
Tai sit laita suoraan uunista ulos ja sen jälkeen pakkaseen ja lämmitä ennen tarjoilua