Miksi muualla kuin Suomessa ja Ruotsissa ei osata tehdä hyviä karkkeja?
Fazerin karkit todella herkullisia. Samoin ruotsalaiset Bubsit. Malocot toki onnettomia.
Saksalaisen Haribon karkit ovat kumisia, vaikka niitä myydään ympäri maailmaa. Jenkeissä käydessäni kaikki jenkkikarkit maistuivat teollisista eivätkä olleet ollenkaan hyviä.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Belgiassa on hyvää suklaata. Tykkään myös japanilaisesta suklaasta.
Oisi pitänyt jo aloitukseen kirjoittaa, että en tarkoittanut suklaata vaan karkkeja. Suklaatahan Suomessa ei osata, siinä olet oikeassa. -Ap
Jännä muuten että laadukas karkkiteollisuus on niin vahvasti keskittynyt pohjoismaihin. Vai eikö täällä vain törmää muun maailman karkkeihin? Onhan se tietysti myös elintasokysymys, monessa maassa ei ole markkinoita ylimääräisille sokeriherkuille kun on ruuastakin pulaa.
Belgiassa on hyvää suklaata. Tykkään myös japanilaisesta suklaasta.