Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi muualla kuin Suomessa ja Ruotsissa ei osata tehdä hyviä karkkeja?

Vierailija
09.04.2024 |

Fazerin karkit todella herkullisia. Samoin ruotsalaiset Bubsit. Malocot toki onnettomia.

Saksalaisen Haribon karkit ovat kumisia, vaikka niitä myydään ympäri maailmaa. Jenkeissä käydessäni kaikki  jenkkikarkit maistuivat teollisista eivätkä olleet ollenkaan hyviä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Belgiassa on hyvää suklaata. Tykkään myös japanilaisesta suklaasta.

Vierailija
2/4 |
09.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazer ei tee ku pas kaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Belgiassa on hyvää suklaata. Tykkään myös japanilaisesta suklaasta.

Oisi pitänyt jo aloitukseen kirjoittaa, että en tarkoittanut suklaata vaan karkkeja. Suklaatahan Suomessa ei osata, siinä olet oikeassa. -Ap

Vierailija
4/4 |
09.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jännä muuten että laadukas karkkiteollisuus on niin vahvasti keskittynyt pohjoismaihin. Vai eikö täällä vain törmää muun maailman karkkeihin? Onhan se tietysti myös elintasokysymys, monessa maassa ei ole markkinoita ylimääräisille sokeriherkuille kun on ruuastakin pulaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kolme