Lue keskustelun säännöt.
Miten käyttää kuorelliset katkaravut
17.02.2011 |
Sain pari isoa pussia pakastekatkarapuja, kuorineen. Miten käyttää? Pitääkö ne käsitellä jotenkin, paistaa keittää? Vai sulatanko ja kuorin ja käytän ihan kuin kuoritutkin vaikka sellaisenaan salaattiin?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sellaisenaan. Kyllä ne on kuorellisia ihan siitä syystä, että ovat tarkoitettu tarjottavaksi kuorineen. Ite saa sit ruokailija päättää, että kuinka kuorii.
ja laittaisin sekaan valkosipulia ja valkoviiniä. Tietysti kuoritaan sitten pöydässä. Olisi ihana alkupala. Jos ovat jo kypsiä, niin ei voi kauaa kuumentaa.
Tai voit sulattaa ja kuoria ja käyttää salaatissa.
Jos ne on vaaleanpunaisia, ne on kypsennetty. Jos taas harmaita, ne on raakoja ja pitää kypsentää.