Leipurit neuvokaa!
Kotileipuri kyselee:
Kaksi annosta kuivakakkua tulossa, mutta vain yksi vuoka. Voiko taikinan antaa seistä huoneenlämmössä noin 50 minuutin ajan, kun ensimmäinen kakku on uunissa? Vai kannattaako taikina laittaa jääkaappiin? Silloin siitä tulisi niin jäykkää, että voisi olla hankalaa levittää vuokaan.
Voi ja sokeri on ensin vatkattu yhdessä, sitten lisätty kananmunat.
Kommentit (5)
En usko että voit odotella tunnin, koska joukossa leivinjauhe . Kakku voi lätsähtää.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Kai sulla on muitaakin vuokia kotona. Laita vaikka nelikanttiseen vuokaan ja koristele päällinen. tai kuorruta .
Ei ole muita kuin tuo yksi silikonivuoka. Ap
Käyttäjä2108 kirjoitti:
En usko että voit odotella tunnin, koska joukossa leivinjauhe . Kakku voi lätsähtää.
Onko jääkaappi siis parempi vaihtoehto? Ap
Eikö sulla ole mitään uunivuokaa mihin laittaa se toinen kakku?
Kai sulla on muitaakin vuokia kotona. Laita vaikka nelikanttiseen vuokaan ja koristele päällinen. tai kuorruta .