Kuuluuko Pirkka Laktoositon Pippurikerma 15% olla osittain kiinteää?
Tuli kaadettua vuokaan niin alussa oli ihan nestemäistä, mutta loppu tuli kiinteänä. Ei haissut.
Kommentit (11)
Olisikohan se pitänyt ravistaa ennen käyttöä?
Saakos tuollaista 15% tavaraa edes kermaksi kutsua? Ehkä tuossa on enemmän pippuria kuin kermaa.
Noi tollaset lisäainesotkut voi olla mitä vaan.
Sama!!!! Tarkistin päiväyksen, että onko vanhentunutta,,,,, -- toimi kuitenkin ihan hyvin, täyteläistä oli! Ei huono uudistus.
Kannattaa ravistaa. Samalla tavalla monet purkkijogurtit on juoksevia aluksi ja jankkia pohjalla.
Se on erilaisissa maitotuotteissa normaali heraneste. Tuote kannattaa vain ravistaa, siinä nimittäin on ne tärkeimmät ravintoaineet, kalium ym.
Vierailija kirjoitti:
Saakos tuollaista 15% tavaraa edes kermaksi kutsua? Ehkä tuossa on enemmän pippuria kuin kermaa.
15% pippuria? 2dl purkista se olisi 2 rkl
Vierailija kirjoitti:
Se on erilaisissa maitotuotteissa normaali heraneste. Tuote kannattaa vain ravistaa, siinä nimittäin on ne tärkeimmät ravintoaineet, kalium ym.
Heraneste on siis sitä juoksevinta joka nousee päälle.
Onko kukaan ravistanut munaa ja rikkonut sen jälkeen? meneekö sisu sekasin?
Juuri mietin samaa. Kaadoin kaksi purkkia ja molemmat tolllasia