Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Atrian vakuumipakattu jauheliha
14.03.2024 |
Millä vitulla tämän muka saa murentumaan pannulla ilman että haen varastosta poravasaran? Olen juu pitänyt 30 min huoneenlämmössä ennen paistamista ja kokeillu kuumempaa ja viileämpää paistolämpötilaa ja silti tätä pitää naputella lastalla ite muruiksi niin että kohta tulee naapurinmummokin kohta varmaan valittamaan äänistä.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä se murustuu kunhan annat sen ensi paistua kokonaisena. Kun on kunnolla ruskistunut eli paistunut toiselta puolen, niin pilko ensin pitkittäin ja sitten poikittain neliöiksi. Käännä ne neliöt ja kun paistunut joka sivulta niin sitten taas pilkot pienemmäksi.
Ei tarvita mitään muuta kuin paistinlasta
Maltti on valttia
Alue: Aihe vapaa
Ajele se pariin kertaa lihamyllyn läpi. Eiköhän ala mureutumaan.