Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karppaus ois muuten hyvä, mutta mulla se kaatuu aina näihin:

Vierailija
01.02.2011 |

1. inhoan ruoanlaittoa. ja karpatessa täytyisi aina laittaa sitä ruokaa, on hyvin vähän sellaista "äkkiä jotain jääkaapista"-syötävää.



2. sosiaalisesti vaikeaa, kun käy kylässä tai kavereiden kanssa kahvilla/leffassa on tosi vähän mitä voisi itse syödä. Ja sitten on _lievästi sanoen_ kiduttavaa katsella, kun toinen vetää antaumuksella jotain ihanalta tuoksuvaa tuoretta leivonnaista, ja itse ryystää kahviaan ja kaivaa laukusta jotain hemmetin pähkinöitä.



Muilla samoja ongelmia?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse en kotona tykkää laittamalla laittaa ruokaa (olen kokki).

Tykkään syödä erilaisia tuoreita kasviksia, joten melkein kerran päivässä syön jonkun salaatin. Vaihtelevasti paistan sen kanssa kanaa, possun pihvejä tai lohta.

Kasvissosekeitot pakastekasviksista on maailman helpoin ruoka. Soseeksi vaan ja kermaa sekaan!

Ei ruokaa tarvitse aina mielikuvituksella vääntää tuntikausia, hyvää saa vähemmälläkin tuskailulla.



Ja jos jostain syystä eksyn kahville kaverin kanssa, niin kyllä mulla iha suklaalevy on mukana. Onneksi satun rakastamaan tujua tavaraa, yleensä se on vähintään 70%.



Vierailija
2/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruoan laitto itseäkin välillä väsyttää. Olen tosin vain vähähiilihydraattisella, joten joskus sorrun esim. ruisleipään iltapalalla. Alkanut vähän samat ruoat pyöriä, täytyy taas etsiä uusia resptejä, jospa niistä innostuis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittanutkaan ruokaa sen kummemmin kuin paistamalla vähän jotain lihaa, keittämällä kasviksia (perunoita) tai vääntämällä salaattia. Sen suuritöisempiä ruokia en ole _koskaan_ tehnytkään, mutta toikin on mulle liikaa!

Joku salaatin tekeminen, äh, ensin peset salaatinlehtiä (voiko olla rasittavampaa) ja sitten kuivailet niitä, sitten peset kurkkua, tomaattia, mitä nyt sitten haluatkaan salaattiin, kuivailet ne, sitten revit, pilkot, raastat, sekoittelet.. kauhee homma :D

mä haluaisin jotain sellasia syötäviä, että ei muutakuin kattilaan ja venataan ja valmista! tai sitten uuniin ja venataan ja valmista! tai mikroon ja valmista! tai suoraan jääkaapista ja valmista ja suuhun.

Tällaisia karppiruokia ei hirveästi ole :/

ap

itse en kotona tykkää laittamalla laittaa ruokaa (olen kokki).

Tykkään syödä erilaisia tuoreita kasviksia, joten melkein kerran päivässä syön jonkun salaatin. Vaihtelevasti paistan sen kanssa kanaa, possun pihvejä tai lohta.

Kasvissosekeitot pakastekasviksista on maailman helpoin ruoka. Soseeksi vaan ja kermaa sekaan!

Ei ruokaa tarvitse aina mielikuvituksella vääntää tuntikausia, hyvää saa vähemmälläkin tuskailulla.

Ja jos jostain syystä eksyn kahville kaverin kanssa, niin kyllä mulla iha suklaalevy on mukana. Onneksi satun rakastamaan tujua tavaraa, yleensä se on vähintään 70%.

Vierailija
4/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Matkutustelen myös paljon ja reissussa on välillä vaikea löytää karppia syötävää tai ei vain huvittaisi kieltäytyä kaikista herkuista (esim. All-inclusive hotelleissa.

Vierailija
5/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori mutta naurattaa, karppauksen yksi idea kyllä on myös sekin ettei kovin prosessoituja ruokia syödä. Kasvikset ja varsinkin tuoreet sellaiset ovat tärkein osa ruokavaliota.

Ota toiseen käteen luomulenkkimakkara ja toiseen käteen kurkku. Niitä rouskit vuoronperään ;)



Vierailija
6/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloitin karppauksen kuukausi sitten ja pohdin myös tuota ruuanlaiton määrää. Jostain syystä mä olen vain innostunut ruuanlaitosta nyt enemmän. Kai se uusi hyvä olo ja hoikistuva olemus vaan motivoi. Mene ja tiedä, mutta niin vain valmistuu padat ja kastikkeet, moneksi päiväksi tai pakkaseen kerralla. Jos jaksaa vaikka sunnuntaina kokata paljon, voi laittaa pakkaseen ja sieltä sitten viikon mittaan sinne mikroon.

En mäkään tykkää viipaloinnista. Salaatin kuivaukseen olen hankkinut salaattilingon, hyvä laite. Sillä voi salaatit säilyttää pari päivää, sieltä niitä vedän munakkaan seuraksi enkä aina jaksa viipaloida uusia.



Älä torppaa pikku kokkia itsessäsi! Kokeile!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vasta kuukauden karpannut ja ruoanlaitto hirvitti etukäteen. Uudet kivat reseptit innostavat ja mikä tärkeintä, nyt on energiaa jopa siihen pilkkomiseen. Ennen laitoin ruokaa joko väsyneenä zombina tai nälkäkiukusta täristen. Ellen sitten hotkinut välipalaa jo ennen ruokaa. Ihan kuin vuorokauteen olisi tullut lisää tunteja. Tavallaan onkin, kun unentarve on vähentynyt.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi neljä