Ruoka-aine, jonka tarkoitusta et ymmärrä?
Itse mietin mihin korppujauhoja oikeasti tarvitaan. Lihapullat jne eivät tarvitse mun mielestä ollenkaan korppujauhoja.
Kommentit (166)
Kapris. Syön melkein mitä vaan mutta tuo on kummallista ja pahaa.
Kauramaito...sama olis liottaa kaurahiutaleita vedessä ja suodattaa jonkun harson läpi...
Paprika. Mitätön mauton vihannes, jota ilman voisi hyvin elää. Okei, antaa väriä salaattiin, jos on punainen tai keltainen paprika. Silti täysin turha.
Vierailija kirjoitti:
Varsiselleri. Aloittaja ei varmaan oo koskaan kuullu paneeratuista ruoista
Varsisellerillä saa erittäin maustuvan liemen keittoihin ja patoihin. Tärkeä osa mm. Bolognesea ja gumboa.
Väriaine pillimehuissa tai läpinäkymättömissä limsatölkeissä. Tai no, väriaine yhtään missään.
Maltodekstriini. Ei kestä mahakaan.
Vierailija kirjoitti:
Varsiselleri. Aloittaja ei varmaan oo koskaan kuullu paneeratuista ruoista
Ilman varsiselleriä ei tule ragua. Ilman ragua ei tule pasta bolognesea eikä lasagnea.
Oi monet, monet keitot ja padat jäisivät mauttomaksi ilman varsiselleriä. Mä laitan sitä juuressoseseenkin. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Kapris. Syön melkein mitä vaan mutta tuo on kummallista ja pahaa.
Minusta ne on hyviä perunasalaatissa ja pizzan päällä. Isot kaprikset sopii hyvin leikkelelautaselle.
Korppujauhoilla on monta käyttöä, paistettavien asioiden leivityksestä kakkuvuuan pintaan laitettavaksi, ja jopa tosiaan erilaisten murekkeiden jatkeeksi. Korppujauhot ovat myös näppärä keino estää ruokahävikkiä, kun ylijäävä leipä kuivataan ja jauhetaan korppujauhoksi - kaupallinen korppujauho tosin tehdään varta vasten sitä tarkoitusta leivotusta leivästä.
En ole kyllä itse ostanut korppujauhoja enää moneen vuoteen, kun kuivaan leivänkannikoita sitä varten.
Monet tosi pitkälle jalostetut ruuat ovat mielestäni käsittämättömiä.
Käytän korppujauhoja kakkuvuoassa kun teen kuivakakkua.
Kvinoa. Älä laita sitä muiden ruokaan koskaan, paitsi omaasi. Ihan järkyttävää. Sieniproteiinivalmiste on toinen.
Vierailija kirjoitti:
Kauramaito...sama olis liottaa kaurahiutaleita vedessä ja suodattaa jonkun harson läpi...
No, pitää siinä käyttää vähän blenderiäkin, jotta saanto olisi parempi. Monet tekevätkin näitä kasvismaitoja ihan itse, mantelimaidosta alkaen. Toisten mielestä ne on helpompi ostaa valmiina kaupasta.
Varmaan kaikilla raaka-aineilla on paikkansa mutta mä en ymmärrä sillä sun tällä maustettuja tomaattimurskia, purkkitonnikaloja tai kermoja.
Pippurikerma! Miten vaikeaa on lisätä pippuria kermaan?
Aladobi, näyttää ja haisee kamalalta.
En ymmärrä puoli kiloa vihanneksia päivässä. Syökö joku oikeasti? Kai edes perunat ja hedelmät lasketaan mukaan?
Varsiselleri. Aloittaja ei varmaan oo koskaan kuullu paneeratuista ruoista